Donald Trump ile Kanye West başkanlık için birbirine girdi

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump ile ünlü rapçi Kanye West arasında başkanlık gerginliği gündeme damga vurdu.

Donald Trump ile Kanye West başkanlık için birbirine girdi

Ünlü rapçi Kanye West ile Amerike Birleşik Devletleri eski Başaknı Donald Trump arasında soğuk rüzgarlar esiyor.  Sebebi ise Amerika Birleşik Devletlerinin yeni başkanının kim olacağı. 

Kanye West ABD’nin eski başkanı Donald Trump'ın ünlü lüks malikanesi Mar-a-Lago'ya gitti. 

Donald Trump'ın , sosyal medya platformu Truth Social’da paylaştığı yeni bir mesajda, “İşinde ve hemen hemen her şeyde büyük bir yıkıma uğrayan ve bana her zaman iyi davranan ciddi şekilde sorunlu bir adama, sadece siyah olan Ye’ye (Kanye West), Mar-a-Lago’da yalnız görüşme talebine izin vererek yardım ediyorum. Böylece ona çok ihtiyaç duyduğu ‘tavsiye’ verebiliyorum” diye yazınca ikili arasında gerginlik çıktı.

Trump ile akşam yemeği yediklerini aktaran Kanye West ise “Sanırım Trump’ın en çok tedirgin olduğu şey, benim ona başkan yardımcım olmasını teklif etmemdi” yanıtını verince tansiyon hızla yükseldi.  West, Trump’ın masada kendisine bağırmaya başladığını ve kazanamayacağını söylemesi üzerine, 45 yaşındaki rapçi“Dur bakalım Trump, Ye ile konuşuyorsun”  çıkışında bulundu. 

Kanye West daha önce de Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığına soyunmuş, çok az bir destekçi edinirken şimşekleri o dönem yaptığı konuşması ile üzerine çekmiş. Hatta konuşması Kim Kardashian ile olan evliliğinde deprem yaratmıştı. Trump ise 2022 ara seçimlerinde Demokratların hezimetine uğramış. 6 Ocak kongre baskını ile ilgili olaraksa yargılanmıştı. 

Exit mobile version