Dua Lipa artık resmen o ülkenin vatandaşı!

Arnavut kökenli ingiliz şarkıcı Dua Lipa resmen Arnavutluk vatandaşı oldu.

Dua Lipa artık resmen o ülkenin vatandaşı!

Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı Dua Lipa uzun süredir hayalini kurduğu Arnavutluk vatandaşlığını aldı.

Milyonların sevgilisi Dua Lipa'ya vatandaşlığı Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj takdim etti. Cumhurbaşkanı Bajram Begaj Lipa'ya “Arnavutların uluslararası arenada tanınırlığını sağladığı için” vatandaşlık verildiğini söyledi.

Ünlü şarkıcı, duygularını “Böyle bir kabul ve sevgi tarif edilemez bir mutluluk” şeklinde tanımladı.

Dünyaca ünlü Arnavut kökenli İngiliz pop şarkıcısı Dua Lipa'ya Arnavutluk vatandaşlığı verildi. Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj, sanatçıya, “müziği aracılığıyla Arnavutların ününü uluslararası alanda yaymadaki” rolü nedeniyle vatandaşlık verildiğini ilan etti. 

Grammy ödüllü şarkıcının yemini ise oldukça özel bir günde gerçekleşti. Arnavutluk’un bağımsızlığının 110’uncu yıl dönümü olan pazar günü vatandaşlık yemini eden Dua Lipa'nın mutluluğu karelere böyle yansıdı. Cumhurbaşkanı Bajram Begaj, Lipa’ya vatandaşlık vermenin bir onur olduğunu söyledi.

“KENDİMLE GURUR DUYUYORUM”

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da belediye binasında vatandaşlık yemini etmeden önce Lipa, “Ben de belgelerle Arnavut olacağım” dedi. Lipa, vatandaşlık yemini ettiği ve belgeleri imzaladığı anları sosyal medyada paylaştı. Şarkıcı, “Arnavutluk vatandaşlığı almak gurur verici” notunu düşerek Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj ve Tiran Belediye Başkanı’na teşekkür etti.

Sanatçı daha sonra genel prosedürleri yerine getirerek vesikalık fotoğraf çektirdi, parmak izi verdi, kimlik ve pasaport için başvuru formu imzaladı.

Exit mobile version