Freddie Mercury’nin Rolls Royce’u satılıyor! geliri Ukrayna’ya bağışlanacak

Ünlü İngiliz grubu Queen'in efsane solisti Freddie Mercury'nin ikonik Rolls Royce'u açık artırmayada görücüye çıkacak. Elde edilen gelirin tamamı ise Ukrayna'ya bağışlanacak.

Rock müziğin efsanevi ismi Freddie Mercury'nin kendisi gibi ikon olan 1974 model gri Rolls-Royce otomobili satışa çıkarılıyor. Londra merkezli bir müzayedede satışa çıkacak olan otomobilden elde edilen gelir ise Ukrayna'da bir yardım kuruluşu olan Superhumans Center'a bağışlanacak.

MERCURY'NİN EHLİYETİ YOKTU 

1974 model Rolls-Royce, 1979’da Freddie Mercury’nin oldu. Otomobilin ilk yılları hiçbir zaman belgelenmedi ancak aracın Mercury'nin şirketi Goose Productions Ltd. tarafından satın alındığı biliniyor. Aracını şoförüne kullandıran Mercury'nin sürücü ehliyeti yoktu. Otomobili, sanatçının 1991'deki vefatına kadar Mercury'nin mülkiyetinde kaldı.

[ilgili-haber=1244]

Freddie Mercury'nin Rolls Royce'u satılıyor! geliri Ukrayna'ya bağışlanacak

MÜZAYEDE 5 KASIM'DA 

Mercury’nin Rolls-Royce’u RM Sothebys' adlı Londra merkezli müzayedede 5 Kasım’da satışa çıkarılacak. Otomobilin satışından elde edilen tüm gelir, Ukrayna'da kurulan bir yardım kuruluşu olan Superhumans Center'a gidecek.

Exit mobile version