“Kaçırıldım” diyen kadının foyası ortaya çıkınca hapis yolu gözüktü

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde eski erkek arkadaşına geri dönebilmek için kaçırıldığını iddia eden 39 yaşındaki Sherri Papini, FBI'a yalan ifade vermekten 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

"Kaçırıldım" diyen kadının foyası ortaya çıkınca hapis yolu gözüktü

40 yaşındaki Sherri Papini, 2016 yılını Kasım ayında Kaliforniya eyaletinde koşuya çıktıktan sonra kayboldu. Üç hafta sonra yeniden ortaya çıkan iki çocuk annesi Papini, iki Latin Amerika kökenli kadının kendisini kaçırdığını iddia etti. Federal Soruşturma Bürosu (FBI), olayı aydınlattı. Sherri Papini'nin eski bir erkek arkadaşının evinde kaldığını ve vücudundaki yaraları da kendisini oluşturduğunu tespit etti.

YALANINI İTİRAF ETTİ

Mahkemeye çıkan ve  özür dileyen kadın, yalan söylemekten ve “onursuzca davranmaktan” suçlu olduğunu kabul etti. Papini, “Benim yüzümden sorun yaşayan herkesten özür dilerim.” dedi ve “tüm sorumluluğu kabul ettiğini” söyledi. 

BİR BUÇUK YIL HAPİS YATACAK

Eski erkek arkadaşına geri dönebilmek için yalan söyleyenPapini, bir buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Papini ayrıca, kısmen polisin masraflarını karşılayacak 300 bin dolarlık para cezasına da çarptırıldı ve hapisten çıkmasının ardından üç yıl boyunca şartlı tahliye kurallarına tabi tutuldu.

Exit mobile version