Kanada’da akıl almaz olay! Uluorta ilişkiye girdiler

Kanada'da Toronto Blue Jays ile Chicago Cub maçına giden iki genç, tribünün arka sıralarına geçerek beklenmedik şekilde uluorta cinsel ilişki yaşadı. Olay yerine şikayet üzerine gelen güvenlik görevlilerinin zoruyla dışarıya çıkarıldı.

Kanada'da akıl almaz olay! Uluorta ilişkiye girdiler

Kanada'da Toronto Blue Jays ile Chicago Cub takımları arasında yapılan maç sırasında, tribünde akılalmaz bir olay yaşandı. Rogers Center'da gerçekleştirilen maç esnasında, tribünün arka bölümlerine geçen iki genç yakınlaşmaya başladı. Olay yakınlaşmadan öteye gidip uluorta herkesin içinde ilişki yaşamaya başladılar, olay tribündeki seyircilerin kameralarına yansıdı

Tribünde kucak kucağa ilişkiye girdiler

Tribünde arka bölümlere geçip yakınlaşan ikili işleri ilerletmekte kararlıydı, önce genç kız, erkek arkadaşının kucağına çıktı ve sonrasında, ilişkiye giren ikili, taraftarlar tarafından fark edildi ve kameralara çekildi.

Şikayet üzerine bölgeye gelen güvenlik görevlileri, çifte uyarıda bulunmak için çekinse de bir süre sonra olaya müdahale etti.

Ardından stattan çıkmak istemeyen çift zorla stattan atıldı. Görevliler zorluk çıkaran çift için polis ekiplerini aradı. Ekipler olay yerine geldi. Toronto Polis Teşkilatı, söz konusu olayla ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını söyledi. Bu da, ikiliyle ilgili herhangi bir suçlamada bulunulmadığı anlamına geliyor. Toronto Blue Jays ise olaya ilişkin herhangi bir yorumda bulunmadı.

Exit mobile version