McFit’in patronu Rainer Schaller ve ailesini taşıyan uçak düştü! Kurtulan yok…

Dünya genelinde fitnes üzerine sportif franchise veren, Türkiye'de çok sayıda şubesi bulunan McFit',n sahibi milyarder isim Rainer Schaller ve ailesini taşıyan uçak düştü. Kurtulan olmadı...

McFit'in patronu Rainer Schaller ve ailesini taşıyan uçak düştü! Kurtulan yok...

Dünya, ünlü milyarder iş insanı, McFit'in patronunun ölümünü konuşuyor. 

Dünyanın en büyük spor franchise girişimi olan McFit'in sahibi uçak kazasında yaşamını yitirdi. McFit'in patronu ünlü Alman iş adamı Rainer Schaller ve ailesi elim bir uçak kazasında yaşamlarını yitirdiği bildirildi.

Konuyla ilgili edinilen son dakika bilgilere göre, ünlü iş insanı Schaller, kız arkadaşı Christiane Schikorsky ve çocukları Aaron ve Finja, özel jetleri ile Limón adasına giderken henüz bilinmeyen bir nedenle özel jet uçağın düştüğü kaydedildi. Yetkililer, yaptıkları arama sırasında trajik bir bulguya ulaşıldığı ve deniz üzerinden gerek enkaz gerekse bazı cenazelerin çıkarıldığı doğrulandı.

Sivil Havacılık Kurumu müdürü Fernando Naranjo. “İçerisinde toplam 6 kişinin bulunduğu özel jet,  Limón havalimanına varmadan yaklaşık 40 km önce radardan kayboldu. Uçak 18:58'de inecekti, 2 bin fit yükseklikte kaybettik” diye konuştu.

Diğer taraftan, Alman milyarderin geçen Cuma gecesi  ailesiyle birlikte Meksika'dan havalandığı bildirildi. Kişisel antrenör olduğu düşünülen Marcus Kurreck adındaki bir adamın da özel jette bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Exit mobile version