Meghan Markle ve Prens Harry ile oturmak 1 milyon dolar!

İnsan hakları ödülü alacak Prens Harry ile Meghan Markle çiftine düzenlenecek etkinlikte yakın oturmak isteyen kişilerden 1 milyon dolar talep edildi.

Meghan Markle ve Prens Harry ile oturmak 1 milyon dolar!

ABD'de düzenlenecek bir etkinlikte insan hakları ödülü alacak olan Prens Harry ile Meghan Markle çiftine yakın oturmak isteyen kişilerden 1 milyon dolar talep edilmesi gündeme damga vurdu.

Ocak 2020'de İngiltere kraliyet ailesi üst düzey görevlerinden çekilme kararı alarak ülkeden ayrılan ve şu anda ABD'de yaşayan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, New York'ta düzenlenecek bir davette insan hakları ödülü alacak. Etkinlikte Prens Harry ile Meghan Markle çiftine yakın oturmak isteyen kişilerden 1 milyon dolar talep edildi.

VIP MASA 1 MİLYON DOLAR

Daha önce ABD eski Başkanı Barack Obama'nın da aldığı ödül, 6 Aralık'ta düzenlenecek törenle çifte takdim edilecek. Törenle ilgili en çok dikkat çeken detay ise; çifte yakın oturmak isteyenlerden 1 milyon dolar talep edilmesi oldu. Bu ücret dört kişiyi kapsıyor ve VIP masa olarak anılıyor. Gala yemeği davetiyelerinden toplanan parayla ise bağış yapılacak.

Exit mobile version