Meksika’da gece kulübüne saldırı! çok sayıda ölü var

Meksika'da sık sık yaşanan gece kulübün saldırılarına bir yenisi eklendi. Kar maskeli çok sayıda kişi Meksika’da “La Texana” adlı bara gece saatlerinde silahlı saldırı düzenledi. Çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Meksika’nın Guanajuato eyaletinde yer alan Irapuato şehrinde bir bara düzenlenen silahlı saldırıda 12 kişinin öldü 3 kişi yaralandı. Korkunç saldırıda bazı yaralılar kurşunların hedefi olmamak için cesetlerin arasına gizlendi.

CESETLERİN ARASINA GİZLENDİLER

Kar maskeli çok sayıda kişi Meksika’da “La Texana” adlı bara gece saatlerinde silahlı saldırı düzenledi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, bir grup maskelinin bara gelerek otomatik silahlarla içeridekilere ateş açtı. Bazı müşteriler saldırı anında barın arka kapısından kaçarak kurtulmayı başarırdı,  mekandan çıkamayan yaralıların cesetlerin arasına gizlenerek hayatta kaldı.

Meksika'da gece kulübüne saldırı! çok sayıda ölü var

Korkunç saldırıyla ilgili Guanajuato Eyalet Başsavcılığı tarafından açıklama yapıldı. Saldırıyla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ve olay yerinde incelemelerin yapıldığını aktarıldı. Saldırganların henüz yakalanamadığı belirtilirken, saldırının karteller arası hesaplaşma olduğu düşünülüyor. 

SON SALDIRI 1 AY ÖNCE YAŞANMIŞTI

Son olarak 27 Eylül’de eyaletteki Celaya şehrinde Santa Rosa de Lima Karteli tarafından bir bilardo salonuna düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti.

Exit mobile version