New York Times hain saldırı üzerinden Türkiye’yi karalıyor

Amerika'nın dünyaca ünlü gazetesi New York Times, İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen saldırı üzerinden Türkiye'yi yerden yere vurdu. "Her yıl dünyanın dört bir yanından Türkiye'yi ziyaret eden on milyonlarca turistin çoğu, pazar günkü bombalamanın gerçekleştiği bölgede vakit geçiriyor." ifadelerine yer verdi.

New York Times hain saldırı üzerinden Türkiye'yi karalıyor

İstanbul Taksim'de  İstiklal Caddesi'nde  akşam saatlerinde gerçekleşen ve terör saldırısı olduğu öngörülen sebebi henüz  belirlenemeyen patlamada 6 kişiyi hayatını kaybetti, 2'si ağır 81 kişi de yaralandı. Patlama bütün dünya basında da geniş yankı buldu..

Amerika'nın dünyaca ünlü gazetesi New York Times, İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen saldırı üzerinden Türkiye'yi yerden yere vurdu. “Her yıl dünyanın dört bir yanından Türkiye'yi ziyaret eden on milyonlarca turistin çoğu, pazar günkü bombalamanın gerçekleştiği bölgede vakit geçiriyor.”  gibi skandal ifadelere yer verdi.

Türkiye'nin turistler tarafından yoğun ziyaret almasından rahatsızlık duyanlar “Her yıl dünyanın dört bir yanından Türkiye'yi ziyaret eden on milyonlarca turistin çoğu, Pazar günkü bombalamanın gerçekleştiği bölgede vakit geçiriyor” diyerek,  uluslararası çaplı bir algı operasyonuna kalkıştı.

New York Times'a sadece turistler üzerinden algı yapıldığı için yoğun şekilde tepkiler yağmaya devam ediyor.

Exit mobile version