Papua Yeni Gine’de 7.6 büyüklüğündeki deprem anı böyle görüntülendi! Yollar parçalandı, insanlar kaçıştı…

Dünyanın konuştuğu Papua Yeni Gine'de bugün meydana gelen 7.6 şiddetindeki deprem anı görüntüleri korku ve paniğin büyüklüğünü gözler önüne serdi. Yolların parçalandığı, insanların kaçıştığı korkutan görüntüler....

Papua Yeni Gine'de 7.6 büyüklüğündeki deprem anı böyle görüntülendi! Yollar parçalandı, insanlar kaçıştı...

Dünya Papua Yeni Gine'de meydana gelen korkunç depremin görüntülerini konuşuyor. Yaşanan korkunç depremin görüntülerini izleyenler adeta dehşete kapıldı. Dünyanın diğer ucunda Papua Yeni Gine'de bugün meydana gelen korkunç depremin ayrıntıları belli olmaya başladı.

Günün sıcak gelişmesi Papua Yeni Gine'den geldi. Daha önce defalarca büyük deprem yaşayan ülkede bugün 7.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Hızla Tsunami alarmı verilirken, deprem sonrasında kısa bir sürede bu uyarı kaldırıldı.  Dışarıda insanlar çığlık çığlığa depreme yakalandı. Gelen görüntülerde korkunç deprem gerçeği bir kez daha ortaya çıktı. İnsanların panik halinde yaptıkları ise deprem anında ne yapılması gerektiğini hatırlattı.

Deprem esnasında yolların param parça olduğu görüntülerde net bir şekilde izlenebiliyor.

Deprem olurken pek çok insan deprem anını kaydetmeye çalıştığı, çoğu insanın ise tekbirler getirdiği dikkatlerden kaçmadı. Yollarda yarıkların oluştuğu büyük Papua Yeni Gine depremi korku dolu dakikalar yaşandı. Yolların parçalandığı, yıkımların olduğu ifade ediliyor. Ölü ve yaralı olduğu bildirilirken sayı hakkında net bir açıklama ise gelmiş değil. 

Exit mobile version