Pitbull ağzında kesik insan başıyla görüntülendi! Kan donduran olay!

Meksika'da bir köpek, ağzında kesik insan başıyla dolaştı. Görenlerin şaşkına döndüğü korkunç olayda yetkililer devreye girdi.

Meksika'da bir köpek, ağzında kesik insan başıyla dolaştı. Yetkililer uzun süren arayışın ardından kesik başı bulup adli tıp ekibine teslim etti.

Meksika'nın Zacatecas eyaletine bağlı Monte Escobedo'da kan donduran olay meydana geldi. Ülkenin kuzeyine bağlı eyalette bir köpek ağzında kesik başla sokakta dolaşırken görüntülendi.

[ilgili-haber=1780]

Pitbull ağzında kesik insan başıyla görüntülendi! Kan donduran olay!

Olaya şahit olan vatandaşlar akıl almaz olayı kayıt altına alıp sosyal medya da paylaşmasının ardından açıklama yapan eyalet başsavcılığı, bölgedeki bir bankamatikte insan kalıntıları olduğunu söyledi. Ancak yetkililerin olay yerine gelmesinden önce köpeğin kalıntıları karıştırıp, kesik başı götürdüğü aktarıldı.

Saatlerce köpeği arayan polis ekipleri, ertesini sabah saatlerinde bir evin bahçesinde kesik başı buldu. Adli tıp uzmanlarının kalıntıları inceleyerek kurbanın cinsiyetini, yaşını ve diğer bilgilerine ulaşmaya çalıştıkları öğrenildi.

 

Exit mobile version