Prenses Kate, Göz Kamaştıran Yeşil Kıyafetiyle Wimbledon Kalabalığını Büyüledi ve Ons Jabeur’a Sarılıp Teselli Etti

Prenses Kate, Wimbledon Kadınlar Tekler Finali'nde Marketa Vondrousova'nın Tarihi Zaferine Tanıklık Etti ve Ons Jabeur'a Duyarlılığıyla Gönülleri Fethetti

Prenses Kate’nin Göz Alıcı Yeşil Kıyafeti ve Zarafeti, Wimbledon’da Unutulmaz Bir Finalin Şahidi Oldu

Prenses Kate, Wimbledon kalabalığını büyüleyen çarpıcı yeşil kıyafetiyle Kadınlar Tekler Finali için sahneye çıktı. Cumartesi günü Wimbledon’a varışında ışıl ışıl gülümseyen Prenses, pastel yeşil Self Portrait elbisesiyle adeta göz kamaştırdı. Yazlık elbisesini özel tasarlanmış Wimbledon fiyonkuyla tamamladı. Uzun kahverengi saçlarını özenle tarayarak arkaya doğru topladı.

All England Lawn Tennis and Croquet Club’ün himayedarı olan Kate, spora büyük bir ilgi duyuyor ve Kraliyet Kutusu’nda Merkez Kort’ta Çek oyuncu Marketa Vondrousova’nın Tunuslu Ons Jabeur ile gerçekleşecek Kadınlar Tekler Finali’ni izlemek için sabırsızlanıyor.

Prenses Kate, tenis efsanesi Billie Jean King ile birlikte Kraliyet Kutusu’na yerleşti ve final maçının başlamasından bir saat önce oraya ulaştı. Tiffany (14) ve Abhi (17) gibi genç top çocuklarıyla tanışarak hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Prenses, ayrıca İngiliz Ordusu, Londra Ambulans Servisi, Londra İtfaiye Teşkilatı ve Metropol Polisinden temsilcilerle bir araya geldi. Onlarla sohbet ederken, çocukluk yıllarındaki Wimbledon deneyimlerini hatırladığını ve gençken bu heyecanı yaşamaktan büyük keyif aldığını dile getirdi.

Prenses Kate, tarihi bir anı tanık oldu, çünkü Marketa Vondrousova, Kadınlar Tekler Finali’nde Ons Jabeur’u mağlup ederek unvanını alan ilk seri başı olmayan oyuncu oldu. Tunus doğumlu oyuncu maç sonrasında gözyaşlarına boğulduğunda, Kate ona destek olmak için nazikçe kolunu ovdu ve ardından kucaklaşma teklif etti.

Ons, bu anı değerlendirirken, “Açıkçası çok nazikti. Bana sarılmak isteyip istemediğini bilemedi. Benim için sarılmalar her zaman hoş karşılanır. Bu güzel bir an ve o her zaman nazik” şeklinde konuştu.

Prenses Wales, galip gelen Marketa’yı tebrik etti ve Çek oyuncuya kupayı takdim ederken “bu anın tadını çıkar” dedi.

Bu yılki turnuvada ikinci kez yer alan Prenses, geçen hafta da yarışmanın ikinci gününde oradaydı. Mint yeşili bir ceketin üstüne beyaz plise bir elbise giyerek benzer bir renk paleti tercih etti. Parlak beyaz yakanın ve düğmelerin süslediği dikkat çekici ceketiyle Kate, Wimbledon temalı görünümünü küçük beyaz bir çanta ile tamamladı.

Kate Middleton, bir Wimbledon kupasını Marketa Vondrousova'ya takdim ederken
Kate Middleton, bir Wimbledon kupasını Marketa Vondrousova’ya takdim ederken
Exit mobile version