Tarihin en büyük spor bahsini kazanan Mattress Mack 10 milyon doları el arabasıyla Jetine böyle taşıdı

Mattress Mack isimli iş insanı tarihin en büyük spor bahsini 75 milyon dolarlık bir parayı kazandı. 10 milyon dolar tutarında tomarla parayı ise Jetine el arabasıyla taşıması büyük ilgi gördü.

Tarihin en büyük spor bahsini kazanan Mattress Mack 10 milyon doları el arabasıyla Jetine böyle taşıdı

Tarihin en büyük spor bahsini kazanarak önemli bir parayı hesabına almayı başaran iş insanı Mattress Mack, paraları Jetine taşırken el arabasıyla oldukça zorlandı. 10 Milyon doları el arabası ile taşıdığı video ise sosyal medyada viral oldu.

Mattress Mack, tarihin en büyük spor bahsini kazandıktan sonra özel jete 10 milyon dolarlık el arabası taşıdı. Para tomarlarını özel jetine taşımak için el arabasını kullananan milyarder isim, burada pilot, onları uçağa kaldırmada kendisine yardım etmek için bekliyordu. “Bu para ağır” diyerek serzenişte bulundu.

Mach, sadece kazandığı çok miktarda para nedeniyle değil, aynı zamanda sosyal medyada paylaştığı birkaç videoyla da viral hale geldi. En son viral kulüpte, Las Vegas'taki BetMGM'den topladığı para çantaları o kadar ağırdı ki, onları bir el arabasıyla taşımak zorunda kaldı.

Exit mobile version