Tren bekleyen yolcuyu biranda raylara itti! O anlar kamerada!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York Brooklyn bölgesinde bulunan Myrtle-Wyckoff Avenues istasyonunda bir kişi tren bekleyen yolcuyu bir anda raylara itti. Facianın eşiğinden dönülen o anlar saniye saniye kaydedildi.

Tren bekleyen yolcuyu biranda raylara itti! O anlar kamerada!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York Brooklyn bölgesinde bulunan Myrtle-Wyckoff Avenues istasyonunda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz bir kişi tren bekleyen 32 yaşındaki yolcuyu bir anda raylara itti. Facianın eşiğinden dönülen o anlar saniye saniye kaydedilirken yolcunun durağa yaklaşan tren olmaması sebebiyle ucuz atlattı.

BİR ANDA RAYLARA İTTİ

ABD’nin New York kentindeki tren istasyonunda akıllara durgunluk verecek anlar yaşandı. Geçtiğimiz Cuma günü Brooklyn bölgesinde bulunan Myrtle-Wyckoff Avenues istasyonunda bulunan kimliği belirsiz bir adam, platformda yürüyen 32 yaşındaki yolcuyu raylara itti.

ÖLÜMDEN KIL PAYI KURTULDU

O anlar, istasyonun güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, durağa yaklaşan tren olmamasıyla facianın eşiğinden dönüldü. Yerel saatle 14.40 sıralarında yaşanan olayın ardından açıklama yapan New York Polis Departmanı (NYPD), yolcunun yaralandığını duyurdu.

Exit mobile version