AK Partili başkandan mezuniyet jesti

AK Partili başkandan mezuniyet jesti

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde AK Partili belediye başkanı, yıllık geleneğini sürdürüyor. Belediye başkanı, bu yıl da liseden mezun olan öğrenciler için mezuniyet eğlencesini hazırlayıp jest yaptı.
Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Belediye Başkanı Alihan Babat, yıllarca belde ortalama liseyi bitiren sırasında öğrenci mezuniyet töreni için kuaför, servis, pasta, kep, cübbe ve mekan ayarlayarak gittikleri bir gün hazırlıyor. Bütün masraflarını Başkan Babat, insanlardan tam almadı. Her yıl onların bütün ihtiyaçlarını elde etmek ve sosyal belediyecilik anlayışıyla onların yanında olan AK Partili Babat, ilçedeki en lüks yeri ayarlayarak öğrencilerini gönüllerince eğlenmelerini sağladı.
Şenoba Nurettin Asan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Rabia Babat, Başkan Babat’a teşekkür ederek mezun olduğunu, en mutlu günler olduğunu söyledi. Her yıl böyle etkinlik düzenleniyor hatırlatan Babat, “Bu yıl bize nasip oldu. Başkanımız Alihan Babat’a çok teşekkür ederim. Allah razı olsun” dedi.
Öğrencilerden bunun için Ahmet Babat ise, günlerin hazırlığını sürdürdüğünü belirterek, “Bizim masraflarımızı başkanımız karşıladı. Çok mutlu olduk. Allah razı olsun. Çok sevindik. Bugün mezuniyetimizi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Exit mobile version