Bandırma’da mesleki ve teknik lise öğrencilerinin emekleri sanatseverlerle buluştu

Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi çerçevesinde geleneksel yıl sonu sergisi sanatseverlerle buluşturuldu.

Bandırma'da mesleki ve teknik lise öğrencilerinin emekleri sanatseverlerle buluştu

Balıkesir’in Bandırma ilçesi Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında birlikte hazırladıkları, geleneksel yıl sonu sergisi sanatseverlerle buluşturuldu.

Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan ve okul müdürü Gülsevim Kaçar tarafından açılan sergide Bigep çevresindeki Cilt alanı, Grafik ve yönetim alanı, Çocuk Gelişimi alanı, Yiyecek-İçecek hizmetlerinde eğitmen nezaretinde dolaşan yolcua tanıtıldı.Okul Müdürü Gülsevim Kaçar, ”Gençlik bizim geleceğimiz, güvenli yarınlarımızın güvencesi. Bu yüzden gençlerimizin ortaya koyduğu her çalışmamız için çok önemli. Bizler de bu şuurlu gençlerimizi geleceğe hazırlamada onlara bir devan yüzük” dedi.

Okul içinde öğrenci yetiştiren dört alanı kapsayacak hizmetler, sergiyi gezenler tarafından beğeni toplarken onların hazırlamış olduğu ürünler dış talep gördüğü takdirde döner sermaye yollarının maliyetleri mukabili Bandırmalılarla buluşacak.

Exit mobile version