Kasım Alper Özdemir, Pırnalı Buçim ve Ernekük köylerindeki öğrencileri ziyaret etti

İyilik Hareketi gönüllüleri kardeşlik sınır ve sevgi tanımaz diyerek gönül seferberliğine devam ediyor.. 100.yıl etkinlikleri için Makedonya’ya giden şair yazar ve İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir, Radoviş şehrine bağlı Buçim ve Pırnalı köyü ilkokulu öğrencilerini ziyaret edip onlarla güzel bir gün geçirdi.

İyilik Hareketi gönüllüleri kardeşlik sınır ve sevgi tanımaz diyerek gönül seferberliğine devam ediyor..

100.yıl etkinlikleri için Makedonya’ya giden şair yazar ve İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir, Radoviş şehrine bağlı Buçim ve Pırnalı köyü ilkokulu öğrencilerini ziyaret edip onlarla güzel bir gün geçirdi.

Çocuklara şiir okutan Özdemir çeşitli hediyeler dağıtarak Cumhuriyet’in önemini ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuk sevgisini de öğrencilere anlattı.

Özdemir ve gönüllüler ayrıca İyilik Hareketi gönüllüleri tarafından Bosilovo Ernekük Köyündeki Muhsin Yazıcıoğlu Kuran ve Türkçe Kursu önündeki çocuklarla da buluşup sohbet edip çeşitli hediyeler dağıttı.

Özdemir; destekleri için Gönen Taha Emlak ailesi ve Alim Yetkin ile Avusturya Gönüllüleri ekibine de teşekkür etti.

Özdemir açıklamasında; 100.yılda Türk evlatlarıyla kendi özümüzle bu köylerde buluşmak benim için büyük bir onur. Tam beş yıldır burada sevgiyi paylaşmaya devam ediyoruz. Makedonya ve ülkemiz arasında gönül köprüsü kurduk ve yine sevgiyi paylaşmaya devam edeceğiz; dedi..,

 

Kasım Alper Özdemir,

Exit mobile version