Köy okulları ablası, önceden oyuncak dağıttı

Köy okulları ablası, önceden oyuncak dağıttı

İstanbul’da ikamet eden Türkiye’nin birinci Best Model Türkiye Kraliçesi Sibel Tan Arıkan, Siirt Eruh Yanıkses İlkokulunu ziyaret ederek çeşitli oyuncak, makarna ve ikramlar dağıttı.
Öğrenciler, okullara gelen Sibel Tan Arıkan’ı çiçeklerle bilgilendirme. Sibel Tan Arıkan, öğrencilerle bir ilgilenerek sevgi gösterisinde bulundu. Düzenlenen aktiflikte konuşan Arıkan, bu aktiflikte kendisine maddi manevi dayanak verenlere teşekkür etti. Arıkan, “Bazen diyorlar ya bir dilim makarnanın ne kıymeti var. Küçük bir pastanın çok kıymeti var zira biz şu an merkezden çok uzak bir köydeyiz. Bu çocukların her gün kent çocuğu gibi makarna yiyemiyorlar. Tahminen bu bir dilim makarna onlar için çok hoş bir anı olarak kalacak. Bir de sizinle bir irtibatı olacak. Tahminen bu çocuklardan bir adedinin eğitimine el atacaksınız. Ve onların hayatlarında farklı bir kapıyı açacaksınız. Bizim için en değerli varlıklar bu yörelerde öğretmenlik yapan arkadaşlardır. Bu yörenin çocukları için hepimiz el ele verelim. Alt tarafı bir makarnayı deyip geçmeyelim, kazanmayalım” dedi.
Düzenlenen aktifliğe, Eruh İlçe Ulusal Eğitim Şube Müdürü Mehmet Beştaş, Siirt Mehmet Akif Ersoy İlkokul Müdürü İbrahim Tefrul, Eruh Mehmet Akif Ersoy Ortaokul Müdürü Siyament Aksu, 75. Yıl MEV Ortaokulu Müdürü Sabahattin Teğin ve Eruh Meslek Yüksekokulu görevlileri katıldı.

Exit mobile version