Sahil bandında kitap okudular

Sahil bandında kitap okudular

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezince 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çevresinde Vali Tutulmaz idaresi protokol üyeleri sahil bandında kitabını okudu.
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezince 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çevre sahilde kitap okuma etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve görevliler katıldı.
Ardından Vali Tutulmaz veritabanı protokollerini kitap okuyarak karmaşık bir şekilde oluşturdu.
Vali Mustafa Tutulmaz, “Ama size şunu açıkça ifade etmek isterim ki, okumaktan kendi özgür düşüncenizi geliştirmeniz mümkün değil. Özgür düşüncenizi geliştirebilmek için, okumaya ihtiyacınız var. Her türlü kitap okumanız lazım. Okuduktan sonra da siz olursunuz. Kitaplardan elde edilen bilgiler ve yorumlamayla kendinizi oluşturuyorsunuz. Aklınızı kiraya vermemeniz için bundan sonra kendi Özgürlüğünüzü kurabilmeniz için kitap okumanız gerek. Sonraları okuduğunuz zaman hem derslerinde başarılı olursunuz hem de bundan sonra ki hayatta başarılı olduktan sonra hayatta başarılı olmanızı demekte millete olan arzuladığınıza olan topluluğun olan koruyucumuzu yerine getirmenizi yerine getirmenizi. Okumayı mutlaka ihmal etmeyin. Google’dan elde ettiğiniz cep telefonundan elde ettiğiniz bilgilerle kişisel gelişiminizi sağlayamazsınız. Kitaplara yakın olun. Bu çağlarda kitaplarla geçinmenin. Her kitabın size kattığı bir şey olacaktır. Neyi seviyorsunuz onu okuyun. Fikir edinebilme kendini daha iyi bir güç konumlandırabilmeniz açısından farklı sonuçları analiz etme ortaya çıkar. Analizler sürükleyici misali birileri bir şey dediğinde doğru kabul edilen çağda yaşama. Doğruyu araştırın ve doğruyu bulun” dedi.

Exit mobile version