Yıldız Teknik Üniversitesi Kariyer Panayırı

Yıldız Teknik Üniversitesi Kariyer Panayırı

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü’nün kariyer odaklı en büyük başarısı olan YTÜ Kariyer Panayırı, üniversitenin Davutpaşa’daki yerleşkesinde çıktı.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nün üzerinde YTÜ Kariyer Panayırı, öğrencilerin yoğun bir şekilde artması ile gerçekleşti. Yapılanlara göre, Davutpaşa Kampüsü’ndeki yemekhane binası önünde kurulan 800 metrekarelik evde düzenlenen ve 3 gün süren kariyer panayırı; çalışanlarla Türkiye’nin önde gelen gelen işletmesini bir araya getirdi.

Kurumsal firmalar ile ürün ve medya sponsorlarının da yer aldığı etkinliğe katılan Türkiye’nin önde gelen dizi oyuncuları, içeriği, eğitmenleri ve sosyal medya uzmanları öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi. yerel Türkiye’nin dev işletmelerinin staj ve iş olanaklarını yakaladığı Kariyer Panayırı boyunca düzenlenen sosyal faaliyetler sayesinde keyifli zaman geçirdi. Farklı üniversitelerden öğrencilerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, üç gün boyunca birçok ziyarete ev sahipliği yaptı.

Panayıra Türkiye’nin önemli şirketi katıldı
YTÜ Kariyer Panayırına ana sponsor olan Entes’in ardından, birçok büyük şirket de sponsorlar arasında yer aldı. Öğrenciler, sponsor ve hedef firmalardan iş ve staj başvuruları yakalama fırsatı buldu. Kariyer panayırı aynı zamanda sivil topluma hizmetin eklenmesine da sahne oldu.

Şarkıcı ve oyuncular gençlerle söyleşilerde bir araya geldi
Etkinlik kapsamındaki söyleşilerde şarkıcı, oyuncu ve sosyalist medya büyük isimler gençlerle söyleşilerde bir araya geldi. Farklı müzik tarzlarıyla alternatif müziğe yeni bir soluk getiren müzik grupları Sufle ve Birileri, kendilerine kariyerlerinin başlangıcını ve bireysel olarak müzik barındırdığını anlattı. Grup üyeleri, sorularına eğlenceli cevaplar verdi.

Oyuncu Müjde Uzman panayıra konuk oldu
Söyleşilere konuk olan dizi ve sinema bilgileri oyuncusu Müjde Uzman da kariyerine nasıl başladığından bahsederek, şu anda oynadığı diziye ilişkin verdi. Televizyon sektöründeki son gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Uzman, gençlerin sorularını yanıtladı.

Sosyal medyadaki eğlenceli videolarıyla ilgilenen şan eğitmeni Doğan Cem, YouTube’da açıklama programı sayesinde İngilizce’yi eğlenceli bir şekilde keşfetmee ulaştıran Taner Çağlı, oyuncular Atakan Çelik, Ali Yağcı, Emre Aslan, Arif Güloğlu ve Cenan Adıgüzel, akustik sanatçısı Anıl Emre Daldal da söyleşilerde alıcılarla buluşturmak.
Söyleşilere katılan isimlere yürütmen basın ve yayın koordinatörleri Damla Nur Pay ve Duygu Yağmur Yaman tarafından belge takdim edildi.

Exit mobile version