1000 Yatırımlar Holding A.Ş. Halka Arzı Hakkında Bilmen Gerekenler

1000 Yatırımlar Holding A.Ş. Halka Arzı Hakkında Bilmen Gerekenler

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan bir halka arz sürecine girmiştir. Bu yazıda, şirketin halka arz özellikleri, yatırımları ve ilgili detaylar ele alınmaktadır.

1000 Yatırımlar Holding’in 2023/6 dönemi hasılatı 206,2 Milyon TL, brüt karı ise 106,0 Milyon TL olarak gerçekleşmiştir. Halka arzdan elde edilecek gelir, devam eden yatırımların sonuçlandırılması, alternatif sektör yatırımları ve işletme sermayesi gibi alanlarda kullanılması planlanmaktadır.

1000 Yatırımlar Holding A.Ş. Ne İş Yapar?

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., kar potansiyeli olan sermaye şirketlerine yatırım yapmakta ve bu yatırımlar üzerinden gelir elde etmeyi hedeflemektedir.

Halka Arzın Özellikleri

Arz Fiyatı: Şirket hisseleri 125,00 TL’den halka arz edilecek.

Halka Arz Tarihi: Halka arzın 14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Borsa Kodu: Şirketin borsa sembolü “BINHO” olarak belirlenmiştir.

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., kar potansiyeline sahip sermaye şirketlerine yatırım yapmak amacıyla kurulmuştur. Şirketin halka arz fiyatı 125,00 TL olarak belirlenmiş ve halka arz büyüklüğü 1.187,5 milyon TL olarak açıklanmıştır. Halka arz sürecinin 14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Halka Arz Detayları

Halka Açıklık Oranı: Şirketin halka açıklık oranı %20,21 olarak belirlenmiş, toplamda 9 milyon 500 bin adet lot dağıtılacak.

Borsa Kodu: Şirketin hisse senedi sembolü “BINHO” olarak belirlenmiştir.

Katılım Endeksine Uygunluk: Şirket, katılım endeksine uygun olarak değerlendirilmiştir.

Ortaklık Yapısı: Şirketin 6 ortağı bulunmakta ve payların çoğunluğu Üsame Erdoğan, Mustafa Saim Birpınar ve Kadir Can Abdik gibi isimlere aittir.

Exit mobile version