Acıbadem Ataşehir nerede, nasıl gidilir?

Acıbadem Hastanesi Ataşehir'de hizmete girerken, vatandaş Acıbadem Ataşehir adresi ve konum bilgisini araştırıyor.

Acıbadem Ataşehir nerede, nasıl gidilir?

Türkiye genelinde çok sayıda hastahaneye sahip olan Acıbadem Grubu, İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yeni hastanesini açtı. Son günlerde reklamları Tv lerde dönen Ataşehir Acıbadem nerede, nasıl gidilir merak ediliyor.

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde hayata geçirdiği hastaneleri ile sağlık alanında yıllardır hizmet veren Acıbadem Sağlık Grubu, yeni hastahanesini açtı. İstanbul Ataşehir Acıbadem adres ve diğer bilgileri haberimizde.

Türkiye genelinde toplamda 24 hastahaneye sahip olan Acıbadem hastahaneleri Megaşehir İstanbul'da ise sayısını 10'a yükseltti. Grubun son halkası Acıbadem Ataşehir olarak kayıtlara geçti.

Grubun en yeni yatırımı olan Acıbadem Ataşehir Hastanesi, Acıbademin Türkiyede 18. dünya genelinde 24. hastanesi olarak yapılandı. Acıbadem Ataşehir Hastanesi; alanında uzmanlaşmış hekim kadrosu, tanı ve tedavideki güncel teknolojileri, yapay zeka teknolojisi ile hastanenin dijital altyapıyla yönetilmesini sağlayan yeni Command Center ve Leed Gold sertifikalı Çevre Dostu hastane yapısı özellikleriyle öne çıkıyor.

Ataşehir Acıbadem Hastanesi Resmi Adresi; Atatürk Mah. Turgut Özal Bulvarı A Blok, No:11 Ataşehir / İstanbul

Acıbadem Ataşehir Google Maps Lokasyon Harita Bilgileri

ACIBADEM ATAŞEHİR'E NASIL GİDİLİR?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'den geliyorsanız

Köprüyü geçtikten sonra Ankara Ataşehir tabelalarını takip ederek Ataşehir/Erenköy/K. Bakkalköy çıkışına girin.

Yaklaşık 5 km ilerledikten sonra Ataşehir/Erenköy/Bostancı tabelası yönünde çatalın sağından devam edin. Sağınızda Mimar Sinan Camisini göreceksiniz.

Buradan Turgut Özal bulvarına gidebilmek için çatalın solundan devam edin.  Bu istikamette devam ettikten sonra sağ tarafınızda Fenerbahçe Üniversitesini göreceksiniz. 

Fenerbahçe Üniversitesini geçince sağ şeritte kalarak Turgut Özal Bulvarı yönünde sağa dönün. Yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra trafik ışıklarından soldan yukarı doğru çıkın. 100 metre ileride sağda hastanemizi görebilirsiniz.. 

Toplu Taşıma ile

Üsküdar İstikametinden Geliyorsanız

16M numaralı otobüse binerek Ataşehir durağında indiğinizde hastanemizi görebilirsiniz. Ataşehir-Ferhatpaşa veya Üsküdar-Ataşehir minibüslerine binerek Ataşehir durağında inin. İndikten sonra sol tarafta hastanemizi göreceksiniz.

Exit mobile version