ASKON’dan esnaf ve bankalara uyarı!

ASKON Başkanı Aydın, yeni esnaf destek paketine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aydın, hem esnafa hem de bankalara uyarıda bulundu

ASKON'dan esnaf ve bankalara uyarı!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan esnaf destek paketine ilişkin değerlendirmede bulundu. Başkan Aydın hem esnafa hem de bankalara seslenerek vicdanlı olun çağrısında bulundu. 

Başkan Aydın konuya ilişkin şunları ifade etti;

Tüm dünyada genel olarak finansa erişim noktasında ciddi sıkıntılar yaşanan bir ortamda Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan esnafa destek paketi bu zor dönemlerde esnafımız için bir nevi can suyu olmuştur.  Bu nedenle esnafa destek paketini kullanacak olan esnafımız bunun değerini iyi bilmeli ve gerçekten de işyeriyle alakalı konularda bu harcamayı yapmalıdır. Ve yine her ay karlarına kar katan bankalara da büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu konuyu bir yük olarak görmeden, sadece kamu bankalarının üzerine yıkmamalı ve topyekûn genel olarak banların taşın altına ellerine koymaları gerekmektedir. Bankalarımız ayrıca şartlarını zorlayarak gerçekten de finans ihtiyacı hisseden esnafımıza öncelik tanıyarak kredinin amacına yönelik harcanmasını sağlamalıdırlar. Unutmayalım ki, ülkemizin ekonomik olarak bekası yatırım ve üretimden geçmektedir. Yatırımcıyı ve üreticiyi desteklemek de boynumuzun borcudur. Bu vesile hem esnafımıza hem de banka yöneticilerimize çağrıda bulunuyor ve bu kaynakları verirken de harcarken de vicdanlı olun diyorum. 

[ilgili-haber=1132]

Exit mobile version