Ataman Özbay başarı öyküsü gençlerle paylaştı

Ataman Özbay başarı öyküsü gençlerle paylaştı

İzmit’te ebeveynler bir aile çocuğuyken, ligin temelleriyle birçok ilke imza atan ıslak mendilin mucidi Ataman Özbay, başarı ile dolu hayat hikâyesini Muşlu gençlerle paylaştı.
Mendil mucidi ve Islak dünyaca ünlü iş insanı Ataman Özbay, Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç’un gördükleri ile Muş’a yolculukları ‘Kişisel Gelişim ve Girişimcilik’ konferansında gençlerle buluştu. Başarılı yaşam öyküsünü ve girişimcilik deneyimlerini paylaşmak üzere Muş’a gelen Özbay, sürüklemek cesaret, tutku, çalışkanlık, vizyonerlik ve proaktif kişilik özelliklerine sahip olan gerçek bir girişimcinin portresini anlattı.
Program sonrası açıklamalarda bulunan Özbay, gençlere yaşamının geçtiğini belirterek, “Çok güzel geçti programımız. Bu seyirciye ve bütün Muslulara teşekkür ederim. Severek geldim, anlatırken sesim kısıldı. Bu güzel vatanımızın dağı ile gökyüzü ile doğunun ve güneyin en güzel memleketlerinden biri olan Muş’a geldi. Burada gençlere anlattım. Sıfırdan başladım. Fakirlikten dünya yıldızlığına ulaştım. Bulundukları esası kalbimden gelen sesi muhafaza ediyorum. Çok çalıştım, çok sevdim. Hayatımı vatanıma armağan ettim. Kimi hayatı ile veda ediyor, bense fikirlerimle veda ediyorum” dedi.

Exit mobile version