Avalanche AVAX USDT çakıldı! AVAX coin neden düşüyor? Son grafik ve yorumlar…

Kripto para piyasalarında Avalanche AVAX USDT tarafından yaşanan düşüş gündemde. Sert çakılan Avalanche AVAX coin neden düşüyor? AVAX coin düşüşü sonrası yapılan yorumlar ve grafikler...

Avalanche AVAX USDT çakıldı! AVAX coin neden düşüyor? Son grafik ve yorumlar...

Kripto para piyasalarında Bitcoin ve Ethereum ile başlayan düşüş tüm hafta sonu devam etti. Pazar günü ise AVAX coin tarafında yaşanan düşüş yatırımcıyı şaşırttı. Milyonlar gözlerini bir anda Avalanche AVAX USDT'ye çevirdi. Peki AVAX coin neden düşüyor? İşte AVAX USDT son yorumlar ve grafikler.

Haftaya düşüşle giren kripto para piyasalarında BTC ve ETH tarafında yaşanan kayıplar altcoinleri geri çekmeye devam ediyor. Genel anlamda kripto paralarda düşüş gözlemleniyor. Diğer taraftan haftanın en sert düşüşlerinden biri Avalanche tarafında gerçekleşti. AVAX düşüşü piyasaları gerdi.

Son 24 saatte adeta çakılan Avalanche AVAX coin fiyatı merakla takip ediliyor. AVAX coin yatayda girdiği Pazar gecesi bir anda değer kaybetmeye, sert düşüşe geçti. Geride bıraktığımız hafta yavaş yavaş gerileyen AVAX Bitcoin'de yaşanan düşüşün de etkisiyle  17.90 Dolar seviyesine kadar geriledi. Haberimizin hazırlandığı sırada ise AVAC USDT 18.25 Dolar seviyesinde işlem görüyordu. AVAX coin son 7 günde yüzde yüzde 20 üzerinde bir değer kaybını yatırımcısına yaşattı.

AVAX USDT SON YORUMLAR

coinkritik – AVAX Yükselen Takoz Hedefi

Bitcoin ve birçok altcoinde oluşan yükselen takoz AVAX'ta da oluş mu onaylanmış durumda yükselen takoz kırılımında genelde hedef trendin başlangıç noktasıdır bu da AVAX için 16.41 dolar seviyesi. 26 Ağustos Cuma günü Nasdaq'ın %4 eksi ile kapanmasıyla düşüşe geçen Bitcoin hafta sonu düşmeye devam etti fakat dominans hala yükselişe geçmedi dominans yükselişe geçtiğinde Bitcoin'de tamamlanan Yükselen Takoz formasyonu hedefi diğer altcoinlerde ve Avax'ta da başlangıç seviyesini görecektir.

efemustafa176 – AVAX 2X POTANSİYELİ

Yükseliş sonrası düzeltmesini yaptığını düşünüyorum, son olarak 19 dolar seviyelerine gerilemesi indikatörlerden de pozitif sinyaller gelmesini sağlayacaktır ve daha sağlam ilerleyecektir
4 saat önce
Yorum: her şey hesaplara uygun ilerliyordu ama kötü haberler çıktı ani fiyat düşüşü yaşandı, sıkıntı olacağını sanmıyorum hızla toparlanıp hedefine gidecektir.

canksknc – AVAX destekte. Buradan alım yapılır mı?

Ağu 26
AVAX, hem üçgenin, hem de fibonaccinin desteğinde. Ben buradan bir miktar alım yapıp %2 altına stop koydum. Çünkü AVAX destekten dönerse, en az %6 kar bırakır. Eğer AVAX destekten dönemez ve altına kırarsa, %9 (20.320) düşüş görebiliriz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ağu 27
Yorum: AVAX, söylediğimiz gibi; destekten dönememiş ve 20.320 desteğine takılmış.

Exit mobile version