Bakan Bilgin’den son dakika sözleşmeliye kadro açıklaması! Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor?

Bakanı Vedat Bilgin'den merakla beklenen sözleşmeliye kadro açıklaması geldi! Bilgin, Kapsamda olacak sözleşmeli personelleri duyurdu.

Bakan Bilgin'den son dakika sözleşmeliye kadro açıklaması! Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor?

Merakla beklenen sözleşmeliye kadro açıklaması Bakan Bilgin'den geldi. Bakan Bilgin, sözleşmeliye kadrolu olma yolunu açacak formülü açıkladı. Peki 'Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor' sorusuna Bakan Vedat Bilgin ne cevap verdi? İşte son dakika haberin ayrıntıları.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeliye kadro açıklamasını yaparak merakla beklenen konuya dair son bilgileri paylaştı. Bakan Bilgin, 'Düzenleme ile ilgili son bir toplantı yapacağız. Kapsamda sadece 4B'liler olacak' dedi.

Sözleşmeliye kadro kimleri kapsayacak?

Bilgin, “Çalışmayı biz kendi içimizde aşağı yukarı tamamladık. Bu hafta kendi aramızda özel bir toplantı yapacağız. Çalışmaya bu hafta son şeklini vereceğiz. Çalışmam tamamlandıktan sonra Başkan Erdoğan'a sunum yapacağız.

Şu anda önceliğimiz sözleşmeli personel. Önümüzde dosyalar var ve bunları dosya dosya olarak çözüyoruz. Diğer düzenlemelerde peyderpey gündeme gelecek. Bu kapsamda sadece kamuda çalışan 4B'liler olacak.” diye konuştu.

Exit mobile version