Benzin ve motorin fiyatlarına indirim mi geliyor? Brent petrol düştü, benzin fiyatı, motorin fiyatı indirim yapıldı mı?

Benzin fiyatı indirim, motorin fiyatlarına indirim bekleniyor. Milyonlarca araç sahibi benzin fiyatlarında indirim bekliyor.

Benzin ve motorin fiyatlarına indirim mi geliyor? Brent petrol düştü, benzin fiyatı, motorin fiyatı indirim yapıldı mı?

Benzin fiyatına indirim geliyor mu? Benzin ve motorinde indirim yapılacak mı? Akaryakıt fiyatlarına indirim mi yapılacak? Brent petrolün varil fiyatı son 9 ayda adeta en dip seviyesini görmüş durumda. Brent petrol varil fiyatı 85,51 dolar seviyesini görerek yaklaşık yüzde 5 değer kaybetti.

Benzin fiyatları ve motorin fiyatlarına  henüz yansıyan bir indirim haberi mevcut değil. Vatandaşı üzen gelişme yerini beklentiye bırakmış durumda. Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş motorin ve benzin indirimi için beklenti oluşturmuş durumda.  Peki Benzin ve motorine indirim geliyor mu?

MOTORİN FİYATLARINDA İNDİRİM

Milyonlarca araç sahibi petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar nedeniyle fiyatları oldukça yakından izliyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde mazot fiyatı için 1,76 TL tutarında bir indirim pompalara yansıtılmıştı. Şimdi gözler yeni yapılacak indirimlere çevrilmiş durumda. Benzin ve motorin fiyatlarına hangi tarihlerde indirim gelecek henüz netlik kazanmış değil. Ancak akaryakıt fiyatlarına yapılacak indirimler, enflasyon başta olmak üzere vatandaşın cebine oldukça iyi gelecek.

Diğer taraftan 24 Eylül Cumartesi itibariyle akaryakıt fiyatları da merakla takip ediliyor. İstanbul başta olmak üzere, İzmir ve Ankara'da benzin fiyatları, motorin pompa satış fiyatları ise aşağıda belirtildiği gibidir.

Benzin fiyatları;

Motorin fiyatları;

Exit mobile version