BİM çıldırdı, duyan koştu! 55 İnç Android TV indirimli fiyatı BİM 2 Eylül aktüel ürünler kataloğunda

BİM 2 Eylül aktüel ürünler kataloğunda fırsat TV satışı başladı. 55 İnç Android TV BİM market raflarında yerini alırken, duyan markete koştu.

BİM çıldırdı, duyan koştu! 55 İnç Android TV indirimli fiyatı BİM 2 Eylül aktüel ürünler kataloğunda

BİM fırsatları bitmiyor! Her gün yeni ürün, her gün büyük indirim… Zincir marketler arasında milyonların tercih ettiği BİM'de raflar dolu, ürünler bol bu sabah satışa sunulan aktüel ürünler kataloğunda yok yok…

Türkiye genelinde yaygın market zincir ağına sahip BİM, 2 Eylül Cuma sabahı kapılarını bu aktüel ürünler ile açtı. Merakla beklenen BİM aktüel ürünler kataloğunda satışa sunulan ürünler raflarda yerini aldı. Özellikle okul zamanı yaklaşırken, öğrencilerin ihtiyaçları için cazip kampanyalar düzenleyen BİM indirimli ürünler listesinde yok yok. 

Hemen her türlü ev ihtiyaçlarından, okul gereçlerine, elektronik ürünlerden, ev tekstiline kadar kampanyalı aktüel ürünler kataloğu 2 Eylül için satışlar resmen başladı. Sabah saatlerinde açılışı ile birlikte dolan BİM marketlerinde kuyruklar devam ediyor. Her bütçeye uygun ürünlerin kalitesi tartışılsa da ihtiyaç duyulan günlerde bütçeye uygun ürünler bulmak mümkün.

Peki 2 Eylül BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirimde? 

Dijitsu 55″ Android Tv 6.299 TL satış fiyatı ile dikkat çekerken, bir alt model Tv ise Dijitsu 43″ Android Tv 3.999 TL bedelle alıcısını bekliyor olacak.

 Haftanın en çok konuşulacak ürünleri arasında yer alan Fakir markalı Buharlı Ütü 449 TL satış fiyatı ile dikkat çeken bir diğer ürün olarak BİM aktüel ürünler kataloğunda yerini aldı. 

Exit mobile version