BİM’de Küba Elektrikli Bisiklet fırsat ürünü! BİM 9 Eylül aktüel ürünler kataloğu ürünleri satışı başladı

BİM aktüel kataloğunda bu hafta yok yok! BİM 9 Eylül aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi elektrikli bisiklet, Tv, cep telefonları ve çok daha fazlasıyla raflarda satışına başlandı. Acele eden BİM'den elektrikli bisikleti kapar!

BİM'de Küba Elektrikli Bisiklet fırsat ürünü! BİM 9 Eylül aktüel ürünler kataloğu ürünleri satışı başladı

BİM 9 Eylül Aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesinde elektrikli bisiklet sürprizi. Peki BİM'de 9 Eylül aktüel ürünler kataloğu listesinde başka hangi ürünler yer aldı? BİM'de indirimli ürünler neler?

BİM'de heyecanlandıran gelişme! Bugün satışlara başladı… Elektrikli bisiklet satın almak isteyenler için yeni bir BİM fırsatı bu sabah itibariyle aktüel ürünler kataloğu ile satışa sunuldu.

Gıda ürünlerinden, ev eşyalarına, elektronik ürünlerden, elektrikli bisiklete kadar yüzlerce yeni ürün satışı BİM zincir marketlerde sizi bekliyor. BİM aktüel ürünler kataloğu 9 Eylül tarihinde başlayacak indirimli ürünler listesinde yer alan diğer ürünler ise şöyle.

Milyonlarca vatandaş hemen her gün BİM market zincirleri şubelerinde indirimli ürün satın almak için uğruyor. Türkiye genelinde binlerce marketi bulunan BİM, kampanyalı ürün satışlarını sürdürüyor. Her hafta değişik binlerce yeni ürün market raflarında uygun fiyatlara vatandaşa satılıyor. Peki yeni aktüel ürünler kataloğu BİM 9 Eylül tarihli indirimli ürünler listesinde neler var. Başta elektrikli bisiklet olmak üzere, TV, cep telefonu ve daha yüzlerce indirimli ürün BİM market raflarında alıcılarını bekliyor.

Bu haftanın aktüel ürünler kataloğu ürünleri arasında en fazla dikkat çeken ürünler arasında Küba marka elektrikli bisiklet var. Hemen peşinden ise 58 İnçlik Android Tv gelirken bu ürünlerin satış fiyatları merak ediliyor.

• 36 V 7.8AH
• Maksimum hız: 25 km/h
• Sürüş mesafesi: 25-35 km
• Şehir için konfor
• Şarj süresi: 3-4 saat
• 16″ Alüminyum
• Net/Maksimum Ağırlık: 20 kg /124 kg

Ürün Bilgileri
3840×2160 UHD
3x HDMI
DVB-S2 dahili uydu alıcı
2x10W ses çıkış
RAM 1,5 GB
ROM 8 GB
İşlemci ARM Cortex CA 53/4 çekirdek
Android V.11

Exit mobile version