Bitcoin 25 Bin Dolara iğne atamadı! Ethereum 30 gündür yükselişini düşüşle tamamladı

Kripto para piyasalarında Ralli beklentisi sürerken, Bitcoin tarafında yükseliş 25 Bin dolara kadar geldi. Ethereum tarafında ise son haftaların yükseliş trendi kırıldı.

Bitcoin 25 Bin Dolara iğne atamadı! Ethereum 30 gündür yükselişini düşüşle tamamladı

Haziran ayı itibariyle büyük düşüş yaşayan Bitcoin, yeniden yükseliş sinyalleri mi vermeye başladı. Gün içerisinde son 3 ayın en yüksek seviyesini gören BTC fiyatı şuan ne kadar oldu? BTC göstergeleri ne anlatıyor?

Kripto para piyasalarında uzun süren yatay seyir bu hafta yerini yükselişlere bırakmış durumda. Bitcoin son aylarda yapamadığı çıkışları yapmaya başladı. BTC fiyatı bugün en yüksek 24 Bin 900 Dolar seviyesine kadar tırmandı. 25 Bin dolar seviyesini kıramayan BTC piyasalarda şu saatlerde 24 Bin 280 Dolar seviyelerinden işlem görüyor.

BTC'DE DURGUNLUK SONA ERDİ Mİ?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı Bitcoin'in yükselişinden memnun. 25 Bin dolar seviyesine iğne atmayı başaramayan BTC'de gelecek hafta yeni seviyeler beklenebilir. Günü 24 Bin üzerinde tamalyan Bitcoin, kapanış öncesi satış yemeye devam etti.

GÜNÜN EN FAZLA YÜKSELENİ SHIBA INU OLDU!

Shiba INU (SHIB) coin Balina yatağı oldu, dolar yağdı! SHIBUSDT yüzde 30 sıçradı…

[ilgili-haber=56]

ETHEREUM DÜŞÜŞE GEÇTİ

Son 30 günlük grafiklere bakıldığında yükseliş trendinde olan Ethereum tarafından bugün düşüş yaşandı. 24 saatlik grafiklerde güne 1982 Dolar seviyesinden başlayan ETH, günün en yüksek seviyesi 200 dolar üzerine çıkarak gösterdi. 2 Bin dolar üzerinde tutunamayan Ethereum satış yiyerek şu saatlerde 1929 Dolar seviyesinden işlem görüyor. Haftanın ilk iş gününde ETH ve BTC tarafından yükseliş beklentileri yorumcular tarafından bahsediliyor.

Exit mobile version