Bursa’da ucuzluk izdihamı…Birbirlerini ezip işletmeyi talan ettiler

Bursa'da ucuzluk izdihamı...Birbirlerini ezip işletmeyi talan ettiler

Bursa’da mesken eşyası satan mağaza, açılışa özel yayın organıce sabahın birinci ışıklarından itibaren gelen kalabalık izdihama neden oldu. İçeri girmek isteyenler binlerce bayan birbirini ezerken, anne babaları bir eser yerine daha fazla alınca gözlemlenen kelamlı olaylar kameraya yansıdı.
Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi’nde yeni mesken eşya ve aletleri şeytan mağazası, açılışa özel kampanya düzenledi. İndirimi duyanlar, sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplanır.
Mağaza merkezlerinin kapılarının açılmasıyla toplu kalabalık, içeriye girmek isteyince izdiham yaşandı. İçeri giren vatandaş kapılarını zorlarken içeriye giren adeta bir evi talan etti. Her eserden bir eser alma hakkına sahip olan yaşıyor, aynı eserden birden fazla alınca tartışma yaşadılar. Kalabalığın ve izdihamın gereksinimleri dron ile de aksamken, birbiriyle kelamlı tartışma yaşayan kameralara yansıdı.
Sabahın erken saatlerinden itibaren bekledikten sonra aradıklarının kimilerini bulduğunu, kimilerini ise geç kaldıklarını lisana dile getirdi. Fiyatına bile bakmadan eserlere hamle yapan, açılışın boyutlarıyla kalabalık olduğunu ve ezilmekten son anda kurtulduklarını anlattı.
Mağaza sahibi Mehmet Bedel, “Açılış nedeniyle konut ürünlerinde fiyata gittik. Yüzde 90’a varan ödüller kullandık. 3. Şubemizi açtık. Allah’ın izniyle Türkiye’deki şubelerimizi açacağız” dedi.

Exit mobile version