CAE CONSULTİNG finans sektörüne öncülük etmeye devam ediyor

CAE CONSULTİNG Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Erdem: ''Finansal danışmanlık konusunda ülkede fark yaratmaya devam ediyoruz'' dedi.

CAE CONSULTİNG finans sektörüne öncülük etmeye devam ediyor

CAE CONSULTİNG Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Erdem Finans danışmanlık uzmanlığı üzerine Son Havadis'e özel açıklamalar yaptı

''Finansal Danışmanlık sektörünün lideri olan güçlü bir Finans danışmanlık şirketiyiz''

Ülkemizin ekonomik yapısına tam hakim, finans alanında faaliyet gösteren en büyük ulusal marka olmak ve edindiği deneyim ve tecrübe ile küresel çözümler üreterek tüm dünyada Finansal Danışmanlık sektörünün lideri olan güçlü bir Finans danışmanlık şirketiyiz.

''Proje Finansmanı, Yeniden Yapılandırma, Şirket Evlilikleri, Halka Arzlar, Yatırım ve finans konusunda en güvenilir çözüm ortaklığı yapıyoruz''

CAE CONSULTİNG'i kurduğumuz  günden bugüne kadar onlarca şirketle yaptığı finansal çalışmalar sayesinde edindiği tecrübeleri geliştirerek yeni hizmet alanları açan ve o alanlardaki kaliteli çalışmalarını, proje yazımından, proje yönetimine, uluslararası iş geliştirme ve teknoloji danışmanlığı ve kurumsal gelişime kadar birçok alanda danışmanlık hizmeti vermekteyiz. 

CAE CONSULTİNG,  olarak şirketlerin varlıklarını devam ettirebilmesi, gelecekte daha sağlam, daha güçlü bir finansal yapıya kavuşmalarını sağlamak için varız.

Çünkü Finans Yönetimi ciddi bir iştir.  İşletmenin ihtiyacı olan fonların en uygun şartlarda sağlanması ve bu fonların korunup en yararlı varlıklara yatırılıp kullanılma sürecini, deneyimli kadromuz ile size özel çözümler üretmekteyiz.

Şirketinizin ayakta kalabilmesi ve gelecekte daha istikrarlı, daha karlı bir finansal yapıya kavuşması için nakit akışınızı etkin bir şekilde takip etmek ve riskleri analiz ederek tedbir adımları oluşturuyor, mali açıdan güçlü şirketlerle her türlü ekonomik krize karşı güçlü bir yapı ile hazırlıklı olmasını sağlıyoruz.

Yatırım yaparken işletmenizin, finansal yönetim tabloları, işletmenin gelir-gider, karlılık analizi, sektör ve rakip analizini vs. yaparak işletmenin dikkat etmesi gereken temel noktaları ortaya koyar, olası riskleri minimalize ederek yatırım sürecinin eksiksiz bir şekilde yönetilmesini sağlıyoruz.

CAE CONSULTING,  olarak deneyimli uzman kadromuzla , işletmenin ulusal ve uluslararası projelerinde, projelerin uygulaması ve yönetilmesine yönelik  sizlere profesyonel danışmanlık hizmeti sunuyoruz

CAE CONSULTING  OLARAK HİZMET VERDİĞİMİZ ALANLAR VE SEKTÖRLER ;

 

 

 

  1. Bankacılık ve Finans

  2. İnşaat ve Gayrimenkul

  3. Turizm ve Otelcilik

  4. Gemi Sanayi ve Üretim

  5. Enerji ve Madencilik

  6. Sağlık

Exit mobile version