Damacana suya yeni zam! İşte 2022 yılı güncel damacana su fiyatları…

Enflasyon sarmalı su fiyatlarına yansıdı. Damacana su fiyatlarına da yeni bir zam geldi. İşte 2022 yılı güncel damacana su fiyatları...

Damacana suya yeni zam! İşte 2022 yılı güncel damacana su fiyatları...

Artan enflasyonla birlikte zamlar peş peşe gelirken damacana su fiyatlarına da okkalı bir zam geldi. Damacana suya 3 lira ile 6 lira arasında zam geldi. KDV indirimi ile en ucuz ve en pahalı damacana su fiyatları açıklandı. İşte 2022 güncel damacana su fiyatları

DAMACANA SUYA ZAM YAPILDI

Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar artık bir sarmal halini almış durumda etten süte gübreden yumurtaya kitaptan doğalgaza her kalem zam yağmuruna tutuluyor.  Vatandaşlar gelen zamlar karşısında ne yapacağını şaşırırken en temel ihtiyacımız olan içme sularına yapılan zam da yenilendi. 

FİYATLAR GÜNCELLENDİ

Sektör temsilcilerinin artan maliyetler karşısında yapmak zorunda kaldıklarını belirterek damacana suya 3 lira ile 6 lira arasında zam yapıldı. Gelen zamla birlikte fiyatlar yeniden güncellendi.

EN UCUZ VE EN PAHALI SU FİYATLARI NE KADAR?

Gelen zamın ardından vatandaşlar en ucuz ve en pahalı su fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki en ucuz su fiyatı ne kadar? Geçtiğimiz sene 15.50 TL ve 16,50 TL arasında değişen su fiyatları 2022 yılında 35 TL ve 50 TL arasında yer alıyor.

En ucuz damacana su fiyatı 30 TL ile 40 TL arasında değişiyor. Orta seviyede yer alan damacana su fiyatları ise 35 TL ile 45 TL arasında seyrediyor.

2022 DAMACANA SU FİYATLARI NE KADAR OLDU?

2022 yılı güncel damacana su fiyatları şu şekildedir:

Exit mobile version