Diyarbakırlı iş adamlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik

Diyarbakırlı iş adamlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik

Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) yönetimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanlığına gitmediğinden dolayı tebrik etti.
DİSİDER, seçimden galip olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti. Sandıklardan çıkan sonuç ile kazananın 85 milyon vatandaş olduğu belirtilen şekilde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güvenini tazelediği kaydedildi. Zamanın birlik ve beraberindelik muhafazası, parçaları kucaklamak zaman olduğunu ifade eden DİSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş, en kısa sürede deprem bölümlerinin taşınması gerektiğini söyledi. Akbaş, “Ülkemiz 2020 yılında başlayan pandemi sonuçlarını silmeye çalışıyor, arkasından gelen asrın felaketi olarak ölüm 6 Şubat depremi sonunda derin üzüntü yaşatmış ve beraberinde büyük bir ekonomik sıkıntıyı beraberinde getirdi. Bu yıkıcı felaketin getirdiği sıkıntıyla birlikte hükümet seçimleri birkaç ay erkene çekmiş, halkımızdan güvenoyu görüyor. Milletimiz de bir kez daha Cumhurbaşkanımıza yetki vererek, istikrardan yana tercihini kullanmıştır. Artık 2023 seçimini geride bırakması yeni şeyler söyleme zamanıdır. Siyasi çekişmeleri geride bırakma, ekonomimizi büyütmek zamanıdır. Birlik ve beraberliğimizi bir arada bulundurmak, kucaklamak zamanıdır. Deprem bölgelerini patlama zamanıdır. Döviz, altın, arsa, konut ve araba alımını yatırım aracından zamanında çıkarmadır. Artık zamanımızı ve enerjimizi boşa harcamaktan sorunlarımızı harcamaya harcayalım. Gün dayanışma günüdür. Bu bağlamda dünyada hissedilen küresel ekonomik kriz ortamını de etkisi altına almıştır. Bu etki alanından çıkmak için Cumhurbaşkanımızın tecrübesiyle yeni önlem alarak, zor görünen sürelerde en kısa sürede kolaylaştıracağına güveniyoruz ve güveniyoruz” dedi.
İş dünyası olarak kendilerine düşen her türlü fedakarlığından kaçınmayacaklarını dile getiren Akbaş, “Aynı zamanda değerli vatandaşlarımıza bir çağrı yapmak istiyoruz. İsraftan, stoktan, fırsatçılıktan ve lüks düşkünlükten kaçınmalarını rica ediyoruz. Unutmayalım ki hepimiz aynı geminin içindeyiz. Bu vesileyle 2023 seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde halkımızı temsil edecek tüm siyasi parti milletvekillerimize kavgasız ve başarı dolu bir dönem geçirmelerini istediğimiz. Kendilerinden bölücü dil kullanmaktan kaçınmalarını, çalıştırmanın refah seviyesini yükseltmek, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamını sağlamak, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkıda bulunmalarını istiyoruz. Halkımızın güvenini yeniden kazanarak cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, başarıya sahip olur. Açıklayacağı yeni kabinenin de gerçekleştire ve milletimize hayırlı olması için Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Exit mobile version