Elon Musk ortalığı karıştırmak üzere! Manchester United’ı “alıyorum” dedi

Elon Musk yeni bir spekülatif söylemle twitter'ı karıştırdı. Manchester United spor kulübünü alıyorum diyen Musk'a yorum yağdı.

Elon Musk ortalığı karıştırmak üzere! Manchester United'ı "alıyorum" dedi

Manüpülasyon adına twitter paylaşımları ile gündemden düşmeyen Dünya'nın en zengin ismi Elon Musk, İngiltere'nin Dünya devi spor kulübünü satın alacağını söyledi. Musk'ın paylaşımına yorum yağdı.

Özellikle kripto para ve borsa üzerinde herkes tarafından gözle görülen spekülatif söylemler ile manipülasyon yapan ve milyar dolarlar kaldıran Elon Musk, gözünü bu kez daha yükseklere çevirdi.

MUSK YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

Her paylaşımı ile piyasaları, milyonlarca takipçisinin gücü ile karıştırmayı başaran, Twitter'ı satın almak isteyişi ve sonradan vazgeçişi ile büyük ses getiren Musk'ın son paylaşımı ise ortalığı karıştıracak türden.  Yine yapacağını yapan Musk'ın Manchester United paylaşımına 40 bine yakın yorum yapıldı, on binlerce beğeni aldığı görüldü.

Dünya'nın en büyük futbol kulüplerinden biri olan Manchester United'ı gözüne kestiren ve alıyorum diye tweet atan Musk'ın ne yapacağı merak konusu.

Musk, “Also, I’m buying Manchester United ur welcome” “Ayrıca, Manchester United'ı satın alıyorum, hoşgeldin” ifadelerinin dışında, “Highly Recommend itunes bağlantısı, Standup is my side-hustle, To be clear, I support the left half of the Republican Party and the right half of the Democratic Party!” gibi paylaşımları da gün boyu atarak şaşkınlığa neden oldu.
 

Exit mobile version