“Enflasyonla mücadele ve toplumsal refahı artırmak için izlenime sahip olmaya hazırız”

“Enflasyonla mücadele ve toplumsal refahı artırmak için izlenime sahip olmaya hazırız”

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklamasını takip eden iş dünyasını açıklamaya başladı. TGSD Başkanı Ramazan Kaya, “Enflasyonla mücadele ve toplumsal refahı artırmayı sürdürmeye devam etmeye hazırız” dedi.

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Ramazan Kaya, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne ilişkin bir açıklama yaptı. Kaya, geçtiğimiz günlerde şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin 100. Yılın kabinesini oluşturan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ve kabinemizin bakanlarını gerçekleştiren, icra eden ve güçlü bir hayalini gerçekleştireceğine inandığımız çalışmalar için başarı diliyoruz.

Türk ekonomisine gerek istihdam oluşturma, ekonomik kullanımı en fazla katkı sağlayan sektörler arasında yer alan hazır giyim ve konfeksiyon sektörü en kapsayıcı sivil toplum kuruluşu olarak, enflasyonla mücadele ve toplumsal refahı artırma hedeflerini büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Üretimimizi ve ihracatımızı sağladığımız bu hedef için Türk hazır giyim sektörü olarak durmaksızın çalışmaya ve kamu ile güçlü bir iş birliği içinde olmaya devam etmeye devam ediyoruz.”

Exit mobile version