Ev ve Araba Almak İsteyenlere Müjde! İş Bankası Faizsiz 400 Bin TL Veriyor!

Pek çok kişi ekonomik durumu nedeniyle nakit arayışına girerken İş Bankası'ndan müjdeli haber geldi. Paraya ihtiyacı olanlara kapsamlı açıklamalar yapıldı. İşte İş Bankası tüketicilerine faiz ödemeden 400.000 TL kredi kullanma fırsatı.

Ev ve Araba Almak İsteyenlere Müjde! İş Bankası Faizsiz 400 Bin TL Veriyor!

İş Bankası 400.000 TL faizsiz kredi detaylarını ve nasıl alabileceğinizi aşağıdan okuyarak öğreneceksiniz.

İş Bankası Kredi fIRSATI

İş Bankası, Müşteri Olmak İstiyorum özelliği ile kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerine faizsiz kredi kampanyası kapsamında nakit ödeme imkanı sunuyor. Müşterilere 400 bin TL'lik krediyi ödemeleri için bir yıl süre veriliyor. Kredi kartı kullanım hakkı, başvuru tarihinden itibaren bir yıl içinde verilir. Bugün bankacılık sektöründe en çok bilinen kampanyalardan biri de bankaların yeni müşteri çekmek için düzenlediği “hoşgeldin kampanyaları”dır. Öyle ki banka seçiminde kampanyaları dikkate alan vatandaşlar, banka duyurularına göre karar vermeye başladı. Bu nedenle bankaların rekabet ettiği bir pazara dönüşen hoş geldin kampanyalarında son hamleyi Türkiye İş Bankası yaptı.

Türkiye İş Bankası, yeni banka müşterilerine sunduğu ayrıcalıkları genişleterek banka müşterisi olan vatandaşlara alışveriş kampanyalarından ek taksitlere kadar çeşitli avantajlar yaratacağını duyurdu. Bu ay itibarıyla yeni banka müşterilerine faizsiz taksitli nakit avans hazırlayan Türkiye İş Bankası'nın bu kampanyadan yararlanma koşulları kamuoyuna açıklandı. Yeni banka müşterileri için avantajlı kampanyalar düzenlemeye başlayan İş Bankası'na göre, İşCep'te “Müşteri Olmak İstiyorum” butonuna basmak ve talimatları başarıyla takip etmek banka müşterisi olacakların bu kampanyadan faydalanmasını sağlayacak. Taksitli nakit avans sağlayan Türkiye İş Bankası, yeni müşterilerinin 400.000 TL'ye varan faizsiz taksitli kredi fırsatını kolay ve hızlı bir şekilde kullanabileceklerini duyurdu.

Türkiye İş Bankası, kampanyanın özelliklerini kamuoyuna yazılı olarak bildirerek, 31 Aralık 2022 tarihine kadar yeni banka müşterisi olup kredi kartı başvurusunda bulunan ve başvurusu kabul edilen herkesin kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi. Bu durumda her banka müşterisi için kota belirleyen Türkiye İş Bankası, her yeni müşterinin kampanyadan sadece bir kez yararlanabileceğini söyledi.

Exit mobile version