Getirİş bir yılda 2,2 milyona ulaştı

Getirİş bir yılda 2,2 milyona ulaştı

Getir’in yeni nesil iş platformu Getirİş, konum bazlı canlı harita özelliği ile iş, çalışan ve hizmet arayanların lokasyonlarına göre bir araya getiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren ve bir yıl içinde 2,2 milyon kullanıcıyla ulaşan platform, teknoloji, iletişim hizmetleri ve kullanıcı odaklı yaklaşımla iş ve çalışan bulmayı hızlandırdı.

Getir’in iş, çalışan ve hizmet arayanları buluşturmak için hayata geçirdi Getirİş, sadece bir yıl içinde 2,2 milyon operasyon ve 500 binden fazla ilana ulaştı. Platform, kullanıcılara konum bazlı canlı harita teknolojisi ile, kullanımı kolay, hızlı ve etkili çözümler sunuyor.

“Yakındaki İş, Getirİş” sloganıyla hizmet veren platformun başarısının arkasında, platformun kullanım kolaylığı, konuma dayalı olarak korunanlığı ve güvenlik yaklaşımı kadar, Getir’in teknolojisi ve geniş müşteri kitlesinin de bulunduğu Getirİş yöneticisi İrem Namlısoy “İlk yılında platformumuzda ilan yayınlayan her iki yöneticiden biri , aranan çalışanı Getirİş’ten buldu. Bunun yanı sıra, platform üzerinden iş bulan Kullanıcılar yüzde 95’i de evlerine yakın yerlere işe girdiler. Öte yandan, sadece iş ve aday bulmak için değil, yeteneklerini işe çevirmek isteyenler için de bir platformda gezinmeyi görmekten mutluyuz. Son bir yıl içinde, gelen başvuruların yüzde 15’i özel ders vermek ya da almak, çevirmenlik yapmak, hobilerini geliştirmek veya yaptığı el bölümü kazanca dönüştürmek isteyenlerden oluşuyor” dedi.

Platform hakkında şu bilgiler verildi:
En çok yeme-içme, kurye-şoför ve satış-pazarlama afiş verildi
Hizmete girişin ilk yılında 2,6 milyon başvurunun yapıldığı platform, temizlik görevlisinden muhasebe uzmanına, çağrı merkezi çalışanından boya ustasına, elektrikçiden yazılımcıya kadar çok geniş bir yelpazede iş, çalışan ve hizmet arayanların gereksinimlerine cevap veriyor. Platformun birinci yılında kesinlikle en çok yeme/içme, kurye/şöför, mağazacılık, satış/pazarlama ve ev işleri ilanları verilirken, iş arayanlar ise kurye/şöför, satış/pazarlama, yeme/içme, eğitim ve ofis işleri kategorilerindeki pozisyonlara başvurdu.

Son bir senede platformda açılan ilanlar arasında en çok başvuru alan ilan İzmir’den verilen mağaza faaliyet afişi oldu. İlan başına başvuru en çok olduğu şehirler ise Samsun, Eskişehir ve Adana olarak sıralandı.

Depremzedelerin istihdamına destek oluyor
6 Şubat depremlerinden sonra platform, Akut Vakfı, Habitat Derneği, İhtiyaç Haritası ve Kızılay’ın ‘Afet Yardım Gönüllüsü’ amaçlarına yönelik ilanlar yayınlayarak afet sonrası yardımı içeren destek oldu. Depremzedelere yardım etmek isteyenler ‘Afet Yardım Gönüllüsü’ ilanları bölümü sivil topluma hizmet ile buluşturdu. Öte yandan, platform depremzedelerin istihdamına yönelik ilanları övgülendirerek belirgin olması için siyah konuşmacı ekliyor. Bu ilanlarla “Depremzede” olduğunu beyan eden kullanıcıların başvurularını eşleştirerek, büyük afet sonrasında hayatlarını kurmalarına yardımcı olmaya devam ediyor.

Harita temelli teknoloji ile aynı mahalledeki işveren ve çalışan adaylarını buluşturuyor
Platform, konum bazlı canlı harita üzerinden birbirine yakın yönetici ve çalışan adaylarının yanı sıra hizmet veren ve hizmet arayan kişileri bir araya getiriyor. Getirİş’i diğer platformlardan ayırt eden bir diğer özellik ise, iş arayan müşteri, aradıkları kriterlerin detaylarını profilleri üzerinden herkese açabilme olasılığın olması. Bu özellik sayesinde işletmeler iş arayanlarla ilgili danışma hizmetleri, iş arayanların profillerini ve sundukları hizmet detaylarını kolayca görebilirsiniz.

Getirİş, iş arayanlar ve müşterilerin telefon ve e-postalarını paylaşmadan, güvenli bir şekilde görüntülü görüşmeye ve mesajlaşmaya imkan tanıyor. Getiriş platformu üzerinden iletişimde kalabilen iş arayanlar ve iş verenler arasında, günde ortalama 10 binden fazla mesajlaşma gerçekleşiyor.

Exit mobile version