Gözler Togg Gemlik fabrikasında! 29 Ekim büyük gün..

Togg Gemlik yerli otomobil fabrikası için büyük gün yaklaşıyor. Gözler 29 Ekim'de yapılacak Gemlik TOGG fabrikasında. Bir taraftan Togg satış fiyatı merakla bekleniyor.

Gözler Togg Gemlik fabrikasında! 29 Ekim büyük gün..

Türkiye'nin otomobil grubu Gemlik Togg yerli otomobil fabrikası resmi olarak açılıyor. 29 Ekim tarihinde açılışı gerçekleştirilecek Togg Gemlik fabrikası büyü heyecanla bekleniyor.

Gözler 29 Ekim tarihinde! Türkiye'nin 120 yıllık büyük hayali olan yerli otomobil Togg'un Bursa iline bağlı Gemlik'teki fabrikasının açılışı için geri sayıma geçildi.

Yollara çıkmaya hazırlanan Togg elektrikli otomobilleri için kritik sürece giriliyor. Fabrika açılışı ile birlikte ilk seri üretim Togg otomobilleri yollara çıkacak. İlk olarak devlete üretilecek olan elektrikli Togg araçları devlet kurumlarında boy gösterecek. Henüz netleşmeyen Togg fiyatı için ise son olarak Bakan Varank açıklamada bulunmuştu. 

Togg hesabından yapılan son paylaşımda, “Bir fabrikadan fazlasını inşa etmeye başladığımız günden bu yana #HeyeCanlı 7/24 yayınımızı izleyen 76 farklı ülkeden 2.5 milyondan fazla izleyicimize teşekkür ediyoruz. 29 Ekim'de yeniden görüşmek üzere. #YeniLigGemlik #Toggdenildi.

TOGG RESMİ SATIŞ FİYATI NE KADAR?

Bakan Mustafa Varank, Togg satış fiyatı ile alakalı son açıklamasında bazı detaylara değinmişti.

Bakan Varank, “Piyasaya C sınıfı SUV bir araçla çıkılıyor. Burada şirketin bir fiyat politikası var. Dolayısıyla aynı segmentteki yani C sınıfı SUV segmentindeki içten yanmalı, benzinli dizel araçlar hangi fiyattan satılıyorsa biz o fiyat marjından piyasaya gidip rekabetçi olacağız' C sınıfı SUV araçlar hangi fiyatlardan satılıyor? Bakarsınız aklınızda bir fikir oluşur. 'Demek ki Togg da bu fiyatlardan piyasaya çıkacakmış diyebilirsiniz. Yoksa şundan satılacak, bundan satılacak diye hiçbir zaman bizim bir açıklamamız olmadı.” ifadeleriiyle açıklamada bulunmuştu.

Exit mobile version