Haftaya kırmızı giren Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile alatcoinler için çöküş haftası olabilir!

Kripto paralarda düşüş bitmek bilmiyor. Hafta sonunu kırmızı geçiren Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve altcoinler yeni haftaya düşüşle girdi. Hafta boyunca ABD'den gelecek veriler dikkate alınacak ancak çöküş riski oldukça büyük.

Haftaya kırmızı giren Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile alatcoinler için çöküş haftası olabilir!

Kripto para piyasalarında kayıplar bu hafta hızlanabilir. Bitcoin ve Ethereum tarafında düşüşler devam ediyor. Yeni haftaya düşüşle başlayan BTC ve ETH ne durumda? Hafta başı çok daha sert bir düşüş beklentisi bulunuyor. Kriptolarda düşüş hızlanabilir! İşte kripto paralarda son durum.

Aylardır kayıplar veren Bitcon (BTC) ve Ethereum (ETH) ile kripto para piyasaları belini doğrultamıyor. ABD verilerinden, gelen açıklamaların etkisiyle düşüş trendini sürdüren global kripto piyasalarında düşüşler devam ediyor. Hafta sonu kayıplarla giren BTC ve ETH yeni haftanın ilk iş sabahında kırmızıyla günü açtı. Altcoin piyasalarında işlem gören kriptolarda BTC ve ETH'a dayalı düşüşler gözlemleniyor.

Amerika'da özellikle finansal piyasalara ilişkin verilerin açıklanması ile birlikte düşüşe geçen kripto para piyasalarında yeni hafta itibariyle Satıcılı bir şekilde açılmış olan ABD vadeli piyasaları, şimdilik Bitcoin’in ve altcoinleri toparlayabilecek mi gün boyu takip edilecek. Ancak yeni güne kırmızı başlayan Bitcoin (BTC) şu saatlerde 18786 Dolar seviyelerinden işlem görüyor. Haziran ayı seviyelerine gerileyen BTC'de destek seviyeleri iş görmediği taktirde gelecek olumsuz her haber daha aşağı seviyelere çekebilir. Benzer durum Ethereum tarafında ve diğer altcoinler için de geçerli gözüküyor. Ethereum (ETH) ise son başarılı güncelleme sonrasında 2000 USD hedefinden uzak 1303 Dolar seviyesinden işlem görüyor. 

ÇÖKÜŞ SİNYALLERİ BULUNUYOR, DÜŞÜŞ SERT GERÇEKLEŞEBİLİR!

Her ne kadar trend tekrardan yukarı yönlü dönebilecek olsa da, Ethereum’un fiyat hareketlerinin çok olumsuz olması dikkat çekiyor. Sert bir şekilde değer kaybetmeye devam eden ETH, ilerleyen saatlerde 1250 dolar desteğinin de altına sarkması halinde altcoinler de büyük bir çöküş başlatabilir.

Exit mobile version