Haftaya sert düşüşle giren İngiliz Sterlini bu sabah ne kadar oldu?

İngiliz Sterlini sert çakıldığı haftanın ilk işlem sabahı sonrası yeni güne kaç liradan başladı? İngiliz Sterlini bu sabah ne kadar, kaç TL oldu?

Haftaya sert düşüşle giren İngiliz Sterlini bu sabah ne kadar oldu?

Geride bıraktığımız işlem gününde İngiliz Sterlini sert düşüş göstermesi büyük ilgi gördü. İngiliz Sterlin'in çakılması sonrasında gözler27 Eylül yeni iş gününe çevrildi. Sterlin ne kadar oldu sorusuna yanıt kurlardan gelen ilk verilerde oldu.. 1 Sterlin 27 Eylül sabahı ne kadar oldu?

İngiltere para birimi Sterlin, 26 Eylül'de büyük bir düşüş gösterdi. Söz konusu düşüşün nedeni ise son 50 yılın en büyük vergi kesintilerinin açıklanması olayı oldu.

İngiliz sterlini Amerikan doları karşısında rekor seviyelere geriledi. Asya borsalarında 1 sterlin 1,04 dolar seviyesini görürken sabah saatlerinde ancak 1,05 dolar düzeyine kadar yükseldi. İngiliz sterlini uzunca bir süre dolar direnci karşısında baskı altında kalmasıyla son gelen İngiltere merkezli veriler sonrasında, Asya borsalarında euro da dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesine gerilediği bildirildi.

STERLİN NE KADAR OLDU?

Haftanın ikinci iş günü Salı sabahı Sterlin merak ediliyor. 1 Sterlin kaç TL'den işlem görüyor? 27 Eylül sabahı İngiliz Sterlini güne böyle başladı. Güne 19,7799 ile başlayan İngiliz Sterlini kuru, saat 08:34 itibarıyla %0,92 artışla 19,9457 liradan işlem görüyor. Dün en düşük 19,0851, en yüksek 20,2134 seviyelerini gören İngiliz Sterlini, günü 19,8057 seviyesinde kapattı.

Exit mobile version