İnternet faturalarına dev zam! İnternet de artık lüks

Bir zam da internet faturalarına geliyor. Türk Telekom'dan yapılan açıklamayla internet tarif ücretlerine zam geliyor. 1 Aralıktan itibaren geçerli olacak olan zam oranı 75 lirayı bulacak.

İnternet faturalarına dev zam! İnternet de artık lüks

Türk Telekom'dan yapılan açıklamayla internet tarif ücretlerine zam geliyor. 1 Aralıktan itibaren geçerli olacak olan zam oranı 75 lirayı bulacak.

NİSAN AYINDA ZAM YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz nisan ayında, Türk Telekom IP VAE Hizmeti Port ve Toptan Hat Kiralama (THK) tarifelerinde düzenlemeye gidilerek , Türk Telekom'un altyapısı üzerinden sağlanan genişbant internet tarifelerinin toptan aylık fiyatlarında yüzde 67'lik bir artış yapılmıştı. İşletmecilerin maliyetlerine yansıyan artış tüketicileri de etkilemişti. Yapılan zammın üzerinden çok geçmeden Türk Telekom yeni zam haberini de verdi.

Türk Telekom, internet paket ücretleri, tek seferlik tarife ücretleri ve Statik IP ücretlerinde ‘fiyat düzenlemesi’ yapılacağını paylaştı. Zamlı fiyatlar, 1 Aralık 2022'den itibaren geçerli olacak. Zamla birlikte internet tarife ücretlerindeki artış 75 TL'yi bulacak.

1 ARALIK'TAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Zammın 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren geçerli olacağı açıklandı. Konuya ilişkin şirketten yapılan açıklamada “1 Aralık 2022 tarihinden itibaren ile geçerli olmak üzere internet paket ücretleri, tek seferlik tarife ücretleri ve Statik IP paket ücretlerinde fiyat düzenlemesi yapılacaktır. Kampanyalara katılım sağlamış, taahhütleri devam eden müşterilerimiz ve 1 Aralık 2022’ye kadar kampanyalara katılım yoluyla Türk Telekom abonesi olacak müşterilerimiz taahhütleri süresince internet paket ve Statik Ip paket fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhüt süresi bitiminden sonra müşterilerimizin mevcut paketleri güncel tarife ücreti üzerinden ücretlendirilecektir.” denildi.

Exit mobile version