Kavak turizme hazırlanıyor

Kavak turizme hazırlanıyor

Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği (KAVSİYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yerişkin, Kavak’ı turizme açmak için çalışma başlattıklarını açıkladı.
Kavak’ın sahip olduğu doğal güzelliklerinin turizme kazandırılarak ilçenin bu alanda da dağılmayı sunmayı hedeflediği KAVSİYAD, ilçeyi turizme açmak için çalışma başlattı. Dernek Başkanı Serdar Yerişkin, “Güzel ilçemiz Kavak’ın tanıtım ve turizme açılması için erişilebilen tüm mücadeleyi seansı” dedi.
Samsun Doğa Severler Topluluğu “SAMDOST” üyelerini Kavak’ta misafir ederek mahallelerini gezdiren Yerişkin, yaptığı şu görüşlere yer verdi:
“Bugün SAMDOST üyelerini KAVSİYAD olarak ilçemizde ağırladık. Aşıların doğal güzelliklerimiz ile tanıştırdık. Ayrıca Milli Güreşçimiz Yaşar Doğu’nun köyüne giderek Müze Evini gezdik. Doğa yürüyüşleri yaparak güzelliklerimizi görmek. Hedeflerimiz kendi coğrafyamızın tarihi ve doğal güzelliklerini önceden kabul ettikten sonra da tüm uygulamaya sokmak böylece ilçemizi turizme açmaktır. Bu tür etkinliklerimize Kavaklı iş insanları olarak devamı. Yakın çekim çekimler ile yakında gelecek olan Kavak ilçemizin tüm güzelliklerini hazırlayacağımız Kavak tanıtım sayfasından dünyaya yayılan turizm sahipliğinin de yayılmasını çekmeye devam ediyor. Hedef birçok alanda hızlı bir mesafe alarak asgari Kavak’ın turizm sektöründe de yer hırsızlığını sınırlamak.”

Exit mobile version