Kripto para piyasası kırmızıya büründü! Bitcoin ve Ethereum neden sert düştü?

Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere hafta sonuna kırmızı giren kripto para piyasalarında düşüşün nedeni belli oldu.

Kripto para piyasası kırmızıya büründü! Bitcoin ve Ethereum neden sert düştü?

Kripto para piyasalarında hafta sonu depremi sürüyor. Peki sert düşüşler tüm piyasaları kırmızıya bürürken,  BTC ve ETH son durum fiyatları ne oldu? Kripto paralarda neden düşüş başladı? Bitcoin ve Ethereum sert düşüşleri devam edecek mi?

Türkiye genelinde milyonların yatırım yaptığı kripto para piyasalarında düşüş hafta sonu devam ediyor. Hafta arasında başlayan durgunluk Cuma itibariyle Bitcoin, Ethereum olmak üzere düşüşe geçerken 27 Ağustos Cumartesi günü tüm altcoinlere yansıdı. Piyasa kırmızıya dönerken Bitcoin yükselişi merakla bekleniyor.

ABD FED Başkanı Jerome Powell’ın 26 Ağustos Cuma günü Wyoming Jackson Hole’da düzenlenen yıllık merkez bankacılığı zirvesi kapsamında düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamaların peşinden hafta sonuna mutsuz bir piyasanın başlangıcına neden oldu. BTC yapılan açıklamaların etkisi ile sert düşüşe geçti. Peki BTC, ETH bugün ne kadar? Düşüş devam ediyor mu?

Mt.Gox 140.000 BTC'yi dağıtacak beklentisi! Çıkan haberlerin aslı var mı, FUD mu?

[ilgili-haber=240]

Bitcoin 20 Bin Dolar'ın altına geriledi

Kripto para piyasalarında lider konumda olan Bitcoin (BTC) düşüşü devam ediyor. Hafta arasında tüm haftayı yatayda geçiren Bitcoin yönünü aşağı kırdı. Sert düşüş gösteren Bitcoin 21639 Dolar BTCUSDT seviyesinden hızla değer kaybederek sert düşüş gösterdi. 20 Bin Dolar altına kadar 19899 Dolar seviyesine gerileyen BTC USDT yeniden güç toplamaya çalışıyor. 20 Bin Dolar üzerine çıkan Bitcoin haberimizin yayına hazırlandığı sıralarda ise yeniden 20 Bin dolar seviyesinin altında işlem görmeye başladı. 

Ethereum 1400 Dolar seviyelerinde

Benzer şekilde BTC gibi hareket eden Ethereum tarafından aynı grafikleri görmek mümkün. 26 Ağustos tarihinde pik yapan Ethereum (ETH) en yüksek 1696 Dolar ile zirvesini yapmasının peşinden sert düşüş ile 1454 Dolar seviyesine kadar geriledi. Piyasalarda şu saatlerde Ethereum fiyatı 1472 Dolar ETHUSDT seviyesinden işlem görüyor.

Exit mobile version