Kriptoda beklenen iflas! FTX, iflas bayrağını çekti

Kripto para piyasalarını sarsan iflas açıklaması günün son dakika gelişmesi olarak geldi. Kripto para borsası FTX, iflas bayrağını çekti. Çok sayıda mağdur parasını nasıl kurtaracak?

Kriptoda beklenen iflas! FTX, iflas bayrağını çekti

Son haftalarda kripto para piyasalarında yaşanan gerilemenin ana sebeplerinden FTX kripto para borsası iflas bayrağını çekti! Açıklama şirketin resmi twitter hesabından yapıldı.

Kripto para piyasalarına büyük darbe! Beklenen iflas geldi… Dünya'nın en büyük ikinci kripto para borsası FTX iflas ettiğini resmi olarak duyurdu. Dünya genelinde çok sayıda müşterisi ise içeride kalan paralarını nasıl geri alacağını kara kara düşünüyor.

Binance ile rekabet sonrasında likidite kaybına giren ve gerekli parayı bulamayan FTX resmen battı! Dünya gündeminde geniş yer bulan FTX Binance çekişmesinde zafer Binance'nin olurken, piyasadan dev rakamların silinmesi bekleniyor. Şimdiden kriptolşarda gerileme başlamış durumda. 

Yapılan açıklamada ayrıca FTX’in CEO’su Sam Bankman Fried’in CEO’luk görevinden istifa ettiği de duyuruldu. Beklenen bir gelişme olmasına rağmen FTX’in iflas başvurusunda bulunmasının ardından kripto para piyasaları yönünü yeniden aşağı çevirdi.

Bitcoin, son saatte %5 düşüş görürken yeniden 16.000 dolar bandına geriledi. Kripto parada volatil hareketler devam ediyor. FTX’in yerel tokeni FTT ise bu gelişmeyle birlikte %20 düşerek 2,58 dolara seviyelerine kadar geriledi. John J. Ray III FTX grubunun yeni CEO’su olacak

Exit mobile version