Lojistik ve dış ticaret sektörüne operasyonda hız kazandıracak yeni çözüm

Eğitim ve medya sektörlerinde birçok başarılı projeye imza atmasının ardından İbrahim BEŞERİK, yenilikçi ve kolaylaştırıcı inovasyon sistemi “gümrük.app” ile şimdide dış ticaret ve lojistik sektörüne dijital çözümler sunuyor.

Lojistik ve dış ticaret sektörüne operasyonda hız kazandıracak yeni çözüm

gümrük.app sisteminin lojistik ve dış ticaret sektörlerinde yurtiçi ve yurtdışı bir çok firmanın dijital dönüşüm süreçlerine katkı sağlamak üzere geliştirildiğini belirten İbrahim Beşerik, “Ülkemizde son yıllarda kamu ve özel şirketler, yenilikçi dijital dönüşümlere memnuniyet verici düzeyde yatırım yapıyor. Biz de yazılım ve dijital dönüşüm konusunda firmalara sunmakta olduğumuz hizmetlerimize yatırımlarımızı bu ölçüde arttırmaktan ve dijital dönüşüme ihtiyacın yüksek olduğu sektörlerimize çözüm ortaklığı sunmaktan memnuniyet duyarız” dedi.

Yazılım ekibi tarafından gümrük müşavirlerinin danışmanlığı ile bir yıllık araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonunda hizmete sunulan gümrük.app de İbrahim Beşerik’in bu yatırımları arasında en çok ses getiren sistem oldu.

Geliştirilen bu yazılım, lojistik sektöründe alışılagelmiş tüm eski ara yüz programlarını unutturmasının yanında yüksek maliyetleri düşürüp, daha hızlı, takip edilebilir, entegre işlem yapabilen, tüm gümrük işlemleri ve yurtdışı yurtiçi taşıma işlemlerini öğrenebilir yapay zeka teknolojisi ile birleştirip sektörün dijital dönüşüm süreçlerine katkı sağlıyor.

Sektörün önde gelen firmaları ve mensupları tarafından önemli bir gelişme olarak görülen bu proje tüm yeniliklerinin yanında, ülkemizin süper akıllı toplum olarak bilinen endüstri 5.0 hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayarak daha hızlı işlem kapasitesi ile firmaların ihracat hacmini artırmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Exit mobile version