Motorin ve benzin fiyatları İstanbul’da ne kadar oldu? Motorin indirimi pompa satış fiyatlarına yansıdı

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim Brent petrol ve döviz fiyatlarında yaşanan son gelişmelerle düşüşe geçti. Peki İstanbul'da benzin ve motorin pompa satış fiyatı kaç TL oldu? İşte indirimli motorin ve benzin satış fiyatları.

mazot indirim

Son dönemde sıkça gündemde geniş yer bulan akaryakıt fiyatlarına ilişkin indirim ve artışlara bir yenisi eklendi. Motorin litre satış fiyatlarına son dakika indirimi geldi. Gece 00:00 itibariyle motorin indirimi pompa satış fiyatlarına yansıtıldı. Peki motorin litre fiyatı ne kadar oldu? İstanbul'da motorin satış fiyatı kaç TL oldu? Benzin pompa satış fiyatı kaç TL merak ediliyor.

Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre, Motorin satış fiyatlarına indirim yapıldı. Brent Petrol fiyatları ile döviz kurlarında yaşanan son gelişmeler ile motorin pompa satış fiyatlarına indirim geldi. Milyonlarca araç sürücüsünü yakından ilgilendiren motorin ve benzin fiyatlarına ilişkin yeni bir indirim pompalara yansıtılmış oldu.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre İstanbulgenelinde uygulanan benzin ve motorin litre satış fiyatları güncel rakamları ne kadar oldu? İşte İstanbul'da akaryakıt istasyonlarına girecek ve benzin motorin satın alacaklar için güncellenen fiyatlar…

İstanbul'da motorin litre fiyatı 23.06 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 19.23 satılıyor.

Exit mobile version