Peynir almak artık lüks oldu! En ucuzu 115 lira

Süt fiyatlarına gelen zamlardan sonra kahvaltılık gıda ürünleri artık adeta lüks oldu. Eskiden çeşit çeşit alınabilen peynir sofralarda tek çeşide indi. En ucuz peynirin kilosu 115 TL'yi geçti.

Peynir almak artık lüks oldu! En ucuzu 115 lira

Süt fiyatlarına gelen zamlardan sonra kahvaltılık gıda ürünleri artık adeta lüks oldu. Çocukların gelişimi için hayli önemli olan süt ürünlerinin fiyatları fahiş oranda arttı. Eskiden çeşit çeşit alınabilen peynir sofralarda tek çeşide indi. En ucuz peynirin kilosu 115 TL'yi geçti.

[ilgili-haber=1154]

“PEYNİR BİZİM İÇİN LÜKS” 

Yüksek enflasyona bağlı olarak gıda ürünlerine yapılan fahiş zamlar vatandaşları zorlamaya devam ediyor. Vatandaşlar artık sabahları kahvaltı yapmanın lüks olduğunu söyleyip sofranın temel ürünü peynir fiyatlarından şikayetçi. Bu ürünlerde yaşanan fiyat artışı kahvaltı sofralarını da olumsuz etkiledi.Önceleri dolu dolu olan ve uzun süren sohbetleriyle keyif veren kahvaltı sofraları için vatandaşlar artık lüks.

EN UCUZ PEYNİRİN KİLOSU 115 LİRA

Son zamlardan sonra peynirin kilo fiyatı 115 TL'ye ulaştı. Kaşar peynirinde fiyatlar 140 TL'yi bulurken en ucuz zeytinin ise 40 TL olduğu ifade edildi. Dört kişilik bir ailenin 1 haftalık kahvaltı masrafı 550 TL'yi buluyor.

Exit mobile version