Piyasalar için Eylül enflasyonu beklentisi! Enflasyon rakamları bekleniyor

Ekonomi piyasaları enflasyon rakamlarına odaklandı. Peki TÜİK, Eylül ayı enflasyon rakamlarını ne zaman, saat kaçta açıklayacak?

Piyasalar için Eylül enflasyonu beklentisi! Enflasyon rakamları bekleniyor

Enflasyon rakamları açıklandı mı? Enflasyon rakamları Eylül ayı beklentisi. Piyasaların kulağı TÜİK tarafından açıklanacak enflason verilerinde Merakla beklenen enflasyon bugün açıklanıyor.  2022 Eylül enflasyonu ne zaman açıklanıyor? Ekonomide piyasaların gözü kulağı bugün açıklanacak Eylül 2022 enflasyon rakamlarına çevrildi. Peki enflasyo verileri ne zaman açıklanacak? Eylül ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Her ayın üçüncü iş günü, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bir önceki aya dair enflasyon verileri paylaşılıyor. Son dönemde ise hesaplamalar hissedilen enflason rakamları ile aynı olmadığı gerekçesiyle kurum sıkça eleştirilere maruz kalıyor. 
 
2022'den sert yükselişe geçen enflasyonda beklentiler yüksek. Piyasalarda enflasyon bekleyişi bugün saat 10:00'da son bulacak. TÜİK, enflasyon rakamlarını açıklıyor.

ENFLASYON RAKAMLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
 
Eylül ayı enflasyon rakamları 3 Ekim tarihinde saat 10.00'da açıklanacak: Enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklanacak.

Exit mobile version