Seç Market Bursa’da esnafla buluşturmak

Seç Market Bursa'da esnafla buluşturmak

Perakende sektöründe esnafı destekleyip güçlendirerek iş modeliyle öne çıkan Seç Market, Bursa’da potansiyel iş ortaklarıyla bir araya geldi. Genel Müdür Altan Sekmen, toplantıda geleneksel esnaf kültürü modern marketçilikle buluşturan Seç Market iş modeli, esnafa ve yerel ekonomiye sağladıkları katkıyı anlattı.
Seç Market, Bursa’da ödeme kendi işletmesi olan veya bu alanda yatırım yapmak isteyen potansiyel iş ortaklarıyla buluşturuyor. Toplantıya katılan Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, sorularına cevap vererek, Seç Market’in bugün Türkiye geneli 2 bin 500’ü aşan mağaza sayısıyla sektöre kattığı değerle ilgili bilgi verdi. Sekmen, tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa’da da küçük esnafı rekabette ilerlerken yerel ekonomiye de katkı verme hedefiyle çalıştılarını ifade etti. Sekmen, “Geleneksel esnaf kültürü modern marketçilikle bir araya getiren Seç Market, esnaf ve hizmet avantajları avantajlarıyla Türkiye’nin çoğundaki mağazacılığın hızla artmasıken, ülke ekonomisine de katkı sunuyor. Mağaza sahipleri ve çalışanlarıyla birlikte 5 bin kişiyi aşan bir işletmeye sahip olan Seç Market’in iş ortakları arasında yüzde 10’u aşan oranda kadın girişimci de bulunuyor.Ekseriya aile işletmesi olan Seç Marketlerde önemli sayıda da ailesiyle birlikte çalışıyor veya istihdam ediliyor.
Seç Market iş modelinde, Seç iş ortaklarının kendi işinin sahibi olmaya ve “mahalleden biri” kalmaya devam ettiğini ifade eden Sekmen, “Bayi sahipleri aynı zamanda kurumsal bir yuva barındırıyor. Mağazalarını modern bir görünüm ve işleyişe kavuşturuyorlar. İş ortakları Seç Market’in tedariki Gücü sayesinde ülkelere uygun fiyatlar, hızlı ve kolay bir şekilde temin ederek sektördeki rekabette önemli bir avantaj elde ediyor. müşteri ziyaretinin de artmasını sağlayan.

Exit mobile version